Perheliikunta

Uuden kirkon seurakuntakeskus

Perheliikunta on perheiden avoin liikuntakerho, jossa liikkuminen on iloista ja monipuolista eikä lainkaan ryppyotsaista. Perheiden liikuntakerho kokoontuu yleensä Uuden kirkon liikuntasalissa.

Perheliikunta kokoaa eri ikäisten lasten perheet yhteen liikkumaan. Yleensä kokoonnutaan Uuden kirkon liikuntasalissa mutta ennakkoon sovitusti retkeillään muuallakin. Käydään uimassa, puistossa, pihalla - hiihtämässäkin, jos sää sallii. Liikuntakerhossa on tilaa eri ikäisille ja eri taitoisille liikkujille. Tärkeintä on yhdessä tekeminen ja liikkumisen riemu.

Tervetuloa mukaan maksuttomaan toimintaan!

Kontiopuiston seurakuntakoti

Perhekerho

Perhekerho on lapsiperheiden ja hoitajien lapsineen avoin kohtaamispaikka ja vertaisryhmä.

Sinikellonkuja 4 kerhotila

Perhekerho

Perhekerho on lapsiperheiden ja lasten hoitajineen avoin kohtaamispaikka ja vertaisryhmä.

Virtasalmen seurakuntakoti

Perhekerho

Perhekerho on lapsiperheiden ja lasten omien aikuistensa kanssa avoin kohtaamispaikka ja vertaisryhmä.