Taaperomuskari

Kontiopuiston seurakuntakoti

Taaperomuskari on n. 1-2v. taaperoiden ja vanhempien yhteinen laululeikki- ja lorutteluhetki. Taaperoiden vauvasisarukset ovat myös tervetulleita mukaan! Muskarissa tärkeintä on yhdessäolo, hyvä ja hauska hetki lapsen ja aikuisen välillä.

Taaperomuskariin laulamaan, leikkimään ja loruttelemaan voi lapsi tulla myös isovanhemman tai muun oman aikusen kanssa. Muskarissa tutustuu myös toisiin lapsiin ja perheisiin.

Tervetuloa mukaan! Muskari on maskuton.

Sinikellonkuja 4 kerhotila

Perhekerho

Perhekerho on lapsiperheiden ja lasten hoitajineen avoin kohtaamispaikka ja vertaisryhmä.

Virtasalmen seurakuntakoti

Perhekerho

Perhekerho on lapsiperheiden ja lasten omien aikuistensa kanssa avoin kohtaamispaikka ja vertaisryhmä.

Uuden kirkon seurakuntakeskus

Perheliikunta

Perheliikunta on perheiden avoin liikuntakerho, jossa liikkuminen on iloista ja monipuolista eikä lainkaan ryppyotsaista. Perheiden liikuntakerho kokoontuu yleensä Uuden kirkon liikuntasalissa.