Kontiopuiston seurakuntakoti

Perhekerho on lapsiperheiden ja hoitajien lapsineen avoin kohtaamispaikka ja vertaisryhmä.

Perhekerhossa leikitään ja puuhataan, lauletaan ja liikutaan, jutellaan ja kahvitellaan yhdessä. Perhekerhossa on kavereita lapsille ja aikuisille,  juttuseuraa ja leikkiseuraa. Perhekerhossa on hetki omaa aikaa ja lastenohjaajan syli lapselle.

Perhekerhossa on monenlaista puuhaa ja ohjelmaa sekä hiljentymisen ja hartauden hetkiä. Tervetuloa!

Kontiopuiston seurakuntakoti

Sinikellonkuja 4 kerhotila

Perhekerho

Perhekerho on lapsiperheiden ja lasten hoitajineen avoin kohtaamispaikka ja vertaisryhmä.

Jäppilän seurakuntatalo

Perhekerho

Perhekerho on lapsiperheiden ja lasten omien aikuistensa kanssa avoin kohtaamispaikka ja vertaisryhmä