Taaperomuskari

Kontiopuiston seurakuntakoti

Taaperomuskari on n. 1-2v. taaperoiden ja vanhempien yhteinen laululeikki- ja lorutteluhetki. Taaperoiden vauvasisarukset ovat myös tervetulleita mukaan! Muskarissa tärkeintä on yhdessäolo, hyvä ja hauska hetki lapsen ja aikuisen välillä.

Taaperomuskariin laulamaan, leikkimään ja loruttelemaan voi lapsi tulla myös isovanhemman tai muun oman aikusen kanssa. Muskarissa tutustuu myös toisiin lapsiin ja perheisiin.

Tervetuloa mukaan! Muskari on maskuton.

Vauvamuskari

Vauvamuskari on vauvan ja vanhemman yhteinen laululeikki- ja lorutteluhetki. Muskari on tärkeää yhdessäoloa, hyvä ja hauska hetki vauvan ja vanhemman välillä.

Taaperomuskari

Siilin päiväkerho, Jäniksenpolku 4

Iltaperhekerho

Perhekerho on lapsiperheiden avoin kohtaamispaikka