PERUTTU Perheliikunta

ti 9.3. kello 17.30 - 19.00
Uuden kirkon seurakuntakeskus

Perheliikunta on kaikille avoin perheiden liikuntakerho. Perheliikuntaan voivat osallistua eri ikäiset lapset oman aikuisen kanssa. Liikuntaa ohjaamassa kaksi lastenohjaajaa.

Perheliikunta on monipuolinen perheiden liikuntakerho, missä toimintaa pikkulapsista pieniin koululaisiin. Ohjaajia on aksi, joten toim,intaa voidaan eriyttää tarpeen mukaan!

Perheliikuntaan osallistutaan aina oman aikuisen kanssa.

Yleensä kokoonnutaan Uuden kirkon liikuntasalissa. Liikuntasaliin käynti Koulukadun puolelta.

Liikkumassa käydään myös ulkona ja metsässä sekä käydään uimassa. Jos sääolosuhteet sallivat voidaan käydä hiihtämässä ja luistelemassa talven aikana.

Toiminta on maksutonta.

Ota mukaan oma juomapullo ja liikkumisen mahdolistavat vaattet ja tossut. Sisäpelikenkiä ei tarvita.

Tervetuloa!

Tule vain terveenä! Toiminta alkaa 12.1., jos Pieksämäen koronatilanne sen sallii.

Pieksämäen seurakunta