Perheliikunta

ti 21.9. kello 17.30 - 19.00
Uuden kirkon seurakuntakeskus

Perheliikunta on lapsiperheiden rento liikunnallinen kohtaamispaikka ja perheen yhteinen harrastus. Liikkumaan kokoonnutaan Uuden kirkon liikuntasalin lisäksi monipuolisesti sään ja vuodenajan mukaan eri liikuntapaikkoihin Pieksämäen alueella. Kokoontumispaikan muuttuessa siitä tiedotetaan etukäteen osallistujille. Ota perheen lisäksi mukaan iloinen liikkujan mieli ja oma juomapullo. Lapset osallistuvat oman aikuisen kanssa. Tervetuloa!

Lapset osallistuvat Perheliikuntaan aina oman täysi-ikäisen aikuisen kanssa.

Toiminta on maksutonta. Uimahallin sisäänpääsyn ja vastaavat retki- ja osallistumismaksut osallistujat maksavat itse. Näistä sovitaan ja tiedotetaan etukäteen.

Tekemistä eriytetään tarpen mukaan ja se sopii lapsille muutamasta ikävuodesta aina alakoululaiseen.

Sisäpelikenkiä tai muita erityisiä liikuntavaatteita ei tarvita. Pukeudu niin, että on helppoa ja turvallista liikkua.

Muistathan, että liikkuessa tulee hiki. :)

Erityisvälineistä tiedotetaan etukäteen.

Toimintasuunnitelmaa laaditaan yhdessä osallistujien kanssa.

Tervetuloa yhdessä liikkumaan!

Pieksämäen seurakunta