Perheperjantai

pe 15.10. kello 09.00 - 13.00
Uuden kirkon seurakuntakeskus

Perheperjantai on perhekerho, joka kokoontuu Uuden kirkon seurakuntakeskuksen alakerrassa koko perjantai aamupäivän. Perheperjantaihin voit tulla koko aamuksi tai tulla ja olla silloin, kun sinulle sopii. Kerhoon tullaan Koulukadun puoleisesta ovesta. Perhekerho on pikkulapsiperheiden sekä lasten ja aikuisten rento kohtaamsipaikka. Perhekerhossa on aikuiselle juttuseuraa ja lapselle leikkiseuraa. Perhekerhossa saat vertaistukea arjen iloihin tai haasteisiin. Perhekerhoon olet aina tervetullut! Tule vaikka vauvan kanssa - tai kaikkien uhmaikäisten! :)

Perhekerhot ovat kaikille avoimia mutkattomia kohtaamispaikkoja.

Lastenohjaajat järjestävät pientä ohjelmaa ja kynttilähetken.  He tarjoavat lapselle syliä ja aikuiselle kuuntelevaa korvaa.

Perhekerhossa voit olla yksin omassa rauhassa tai yhdessä toisten kanssa.

Tervetuloa maksuttomaan toimintaan!

Vapaaehtoinen kahvimaksu. Ennakkoon ilmoitetusti kerran kuukaudessa maksullinen lounas. Lounas 2e/hlö.

Perheperjantaissa on käytössä liikuntasali!

Pieksämäen seurakunta