Iltaperhekerho

ke 20.10. kello 17.30 - 19.00
Naarajärven seurakuntatalo

Iltaperhekerho on lapsiperheiden ja lasten ja aikuisten rento kohtaamispaikka. Iltaperhekerho mahdollistaa osallistumisen seurakunnan kerhotoimintaan, jos olet arkipäivisin päivähoidossa tai töissä - koululainenkin voi tulla perheen kanssa Iltaperhekerhoon. Iltaperhekerho on kaikille avoin. Tervetuloa vaikka illalla ja päivällä - aina on tilaa! :D Perhekerhossa on aikuisille juttuseuraa ja lapsille leikkikavereita. Lastenohjaajat järjestävät pientä ohjelmaa ja kynttilähetken, valmistavat iltapalan ja ovat läsnä - sylinä ja kuuntelevana korvana.

Perhekerho on hetki yhteistä aikaa oman lapsen kanssa, hetki omaa aikaa tai hetki toisten aikuisten seuraa.

Tule sellaisena kuin olet!

Tervetuloa!

Kerho on maksuton, ei ennakkoilmoittautumista. Vapaaehtoinen kahvimaksu.

Kerhon toimintaa suunnitellaan yhdessä osallistujien kanssa ja ideoita otetaan mielellään vastaan! :)

Pieksämäen seurakunta