Pannaripyhis

ke 5.10. klo 17.30 – 19.00
pannaripyhis keskiviikkona 5.10., 2.11. ja  7.12., kuvana pannukakut ja vohvelit sekä lammas Raamatun kanssa

Uuden kirkon seurakuntakeskus

Pannaripyhis on perinteinen pyhäkoulu uusi maustein. Pannaria, puuhaa ja perinteitä. Hyvää, hauskaa ja hartautta. Tutustutaan kristilliseen perinteeseen ja raamatun kertomuksiin, leikitään ja lauletaan sekä herkutellaan pannarilla. Tervetuloa lapset ja koululaiset! Pannaripyhis kokoontuu Tapulin tuvalla, käynti Koulukadun puolelta ylätasanteelta.

Pyhäkoulu on lasten oma hartaushetki ja retki Raamatun maailmaan. Tässä pyhäkoulussa myös herkutellaan ja leivotaan. Ohjaajina Sirpa Häkkinen ja Aira Kilpeläinen.

Pananripyhis sopii lapsille jo kolmevuotiaasta alkaen - pienimmät vaikka isompien sisaruksien tai kaverien kanssa - eikä tylsää ole koululaisillakaan. Tervetuloa!

• Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille

Pieksämäen seurakunta