PYHÄKOULU - pannaripyhis

ke 1.2. klo 17.30 – 19.00
pannaripyhis on pyhäkoulu ja lasten oma hartaushetki, kuvana letut ja vohvelit sekä lammas ja Raamattu

Uusi kirkko

Pyhäkoulu on nyt pananripyhis ja pannaripyhis on uusi pyhäkoulu! Pyhäkoulu on lasten oma hartaushetki. Pyhäkoulussa tutustutaan yhdessä Raamattuun, rukoillaan ja lauletaan. Pyhäkoulussa ollaan yhdessä koolla Taivaan Isän lähellä. Pyhäkoulu on hyvä hetki ja toiminnallinen tuokio. Pannaripyhiksessä myös tehdään yhdessä herkkuja ja syödään välipalaa muun toiminnan ohessa.

Tervetuloa lapset pienemmistä koululaisiin. Pannaripyhis kokoontuu Uuen kirkon Tapulituvassa, minne käynti on Koulukadun puolelta ylätasanteen poikki.

Pyhäkoulunopettajina toimivat vapaaehtoiset seurakuntalaiset Sirpa ja Pirkko seikä Aira.

• Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille

Pieksämäen seurakunta