Ilmoittautuminen 60- ja 65-vuotiaiden syntymäpäiville

Tervetuloa syntymäpäiville alkuvuonna syntymäpäiviään viettävät seurakuntalaiset! Mukaan juhlimaan saat ottaa vaikkapa puolisosi tai ystäväsi. Täytä alla oleva lomake ja tule juhlimaan kanssamme Uuden kirkon seurakuntasaliin (Keskuskatu 27) 31.1.2019. Täytäthän alla olevaan lomakkeeseen tarkasti mahdolliset allergiat tai erityisruokavaliot.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.