Sylvinkujan kirpputori, os. Sylvinkuja 1

Lahjoitusten vastaanotto

Otamme vastaan puhdasta ja ehjää vaatetta ja kodintavaraa (ei kirjoja). Lahjoitukset voi tuoda kirppiksen aukioloaikana tai sopimuksen mukaan: Eija Junnilainen p. 050 911 9662

Jos haluat lahjoittaa huonekaluja, ota yhteys diakoniatyöntekijään. Kirppikselle emme ota niitä vastaan.

Kaikki tuotto diakonia- ja lähetystyön hyväksi!

Kirppikselle voi myös tulla vapaaehtoiseksi lajittelemaan ja myymään tuotteita, kysy lisää Eijalta ja lue lisää vapaaehtoistyöstä täältä!

Myös Jäppilän seurakuntatalolla ja Virtasalmen seurakuntakodilla on omat kirpputorit, joissa on mahdollista käydä tekemässä ostoksia silloin, kun seurakuntatalolla/kodilla on seurakunnan järjestämää toimintaa.

Jäppilän kirppari avoinna kesäkuussa tiistaisin ja torstaisin klo 15.35-16.

Virtasalmen kirpputori seurakuntakodilla (käynti takapihan puolelta) on auki seuraavina torstaina 1.7., 8.7., 15.7., 22.7. ja 29.7.2021 klo 11-13.

Kuva kirppiksestä
Sylvinkujan kirppis, Sylvinkuja 1, Pieksämäki