Syyskauden tapahtumia lapsille ja perheille

29.9. klo 15 Kauneimmat lasten laulut, Uusi kirkko

13.10. klo 15 4-vuotis synttärit, Uusi kirkko

21.10. syysloman Perheretki

24.11. klo 13 alkaen Kaikki kyytiin HOP! tapahtuma Veturitorilla

16.12., 17.12., 18.12. ja 19.12. Lasten joulukirkot

16.12. klo 18 Lasten kauneimmat joululaulut, Uusi kirkko

1.12. klo 10 Perhemessu ja Päiväkerho 70v. juhla, Uusi kirkko

Lapset ja perheet

"Katso, kuinka leskenlehti puskee mullan alta. Kuule, kuinka kiurun laulu kaikuu korkelta.

Kuule, kuinka kesätuuli lehtipuita soittaa. Katso, kuinka järvenpintaa sorsanpoika koittaa." LV164

Katsellaan, kuunnellaan, haistellaan ja maistellaan luonnon ihanuutta.

Nautitaan, iloitaan, leikitään ja puuhataan monenlaista - onha kesä!

Varhaiskasvatuksen toiminta on kesätauolla. Kiitos kuluneesta toimintakaudesta ja hyvää siunattua kesää!

Tavataan seuraavan kerran ke 7.8. Nuuvinniemessä perheiden takkaillassa klo 17-20. Tervetuloa uimaan, saunomaan ja nuotiolle!

Säännöllinen viikkotoiminta jatkuu taas 15.8. Seuraa viestintää. Sopivasti kiinnostavaa uutta toimintaa ja paljon entistä hyvää kerhotoimintaa on tulossa. :)

Voit jo merkitä kalenteriin keskiviikkoisen Iltaperhekerhon Siilin päiväkerholla ja Perheiden perjantain Uudella kirkolla.

Lapsille sekä heidän vanhemmilleen, isovanhemmilleen ja hoitajilleen on tarjolla monenlaisia kerhoja. Niiden lisäksi toimii pyhäkouluja ja järjestetään erilaisia perhetapahtumia ja retkiä. Kaikki kerhot ovat maksuttomia.

Nuorimmat seurakuntalaiset voivat osallistua toimintaan yhdessä vanhempiensa tai hoitajiensa kanssa. Varttuneemmat lapset voivat osallistua itsenäisesti kerhoihin ja pyhäkouluihin.

Seuraa ja tykkää:

Pieksämäen seurakunnan kotisivujen lisäksi Pikkulapsiperheiden tapahtumia ja kuulumisia voit seurata facebookissa Pieksämäen seurakunnan lapsi- ja perhetyön sekä Pieksämäen seurakunnan sivuilta. Instagramissa viestitellään kirkonmaelta-profiilissa.

Pieksämäen lehdessä tiedotamme n. kerran kuukaudessa: 8.8., 12.9., 10.10., 7.11. ja 5.12.. Pieksämäen Paikallisessa sekä Länsi-Savossa "kirkolliset ilmoitukset" ilmestyvät viikottain.

Tapahtumakalenterista näet ajankohtaiset kerhot ja tapahtumat!

Hellepäivän puuhaa hiekkalaatikolla Kesäkerhossa
Hellepäivän puuhaa Kesäkerhossa