Nuuvin ranta ja laituri

Lapset ja perheet

KESÄKERHOT 3-8-VUOTIAILLE LAPSILLE KOKOONTUVAT 1.-12.6.

Kontiopuistossa ma ja ti klo 13-16  4-8v.

Siilin päiväkerholla, Jäniksenpolku 4  ti ja to klo 9-12 4-8v.

Kysy lisää varhaiskasvatuksen ohjaaja Kaija Puustinen 0503819639

Lapsille sekä heidän vanhemmilleen, isovanhemmilleen ja hoitajilleen on tarjolla monenlaisia kerhoja. Niiden lisäksi toimii pyhäkouluja ja järjestetään erilaisia perhetapahtumia ja retkiä. Kaikki kerhot ovat maksuttomia.

Nuorimmat seurakuntalaiset voivat osallistua toimintaan yhdessä vanhempiensa tai hoitajiensa kanssa. Varttuneemmat lapset voivat osallistua itsenäisesti kerhoihin ja pyhäkouluihin.

Seuraa ja tykkää:

Pieksämäen seurakunnan kotisivujen lisäksi Pikkulapsiperheiden tapahtumia ja kuulumisia voit seurata facebookissa Pieksämäen seurakunnan lapsi- ja perhetyön sekä Pieksämäen seurakunnan sivuilta. Instagramissa viestitellään kirkonmaelta-profiilissa.

Pieksämäen lehdessä, Pieksämäen Paikallisessa sekä Länsi-Savossa "kirkolliset ilmoitukset" ilmestyvät viikottain.

Tapahtumakalenterista näet ajankohtaiset kerhot ja tapahtumat!

Lapsia istuu punaisella pyöreällä sohvalla lukemassa. Teksti tervetuloa päiväkerhoon! Ilmoittaudu nyt!
Päiväkerhoon syksylle 2020 ilmoittautuminen on nyt