Seurakunta on yhteisö, jossa kaikkien tehtävänä on kantaa toistensa kuormia ja iloita yhdessä iloitsevien kanssa.

Sitä varten on rukous.

Jeesus sanoo: "Pyytäkää, niin teille annetaan. Etsikää, niin te löydätte. Kolkuttakaa, niin teille avataan." (Matteus 7:7)

Esirukouspyyntö

Tällä lomakkeella voit jättää esirukouspyynnön. Jos haluat, että rukouspyyntösi luetaan seurakunnan jumalanpalveluksessa: kirjoita se lyhyesti, valitse kirkko ja lähetä tällä lomakkeella viimeistään perjantaina klo 9. Pääkirkko = Uusi kirkko tai Vanha kirkko. Myöhemmin saapunut pyyntö luetaan seuraavan viikon jumalanpalveluksessa. Pyynnön voi myös jättää kirkoissa käydessään lapulle esirukouspyyntölaatikkoon.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.