HUOM!

MUSKARIT EIVÄT KOKOONNU 18.3.-13.4.!

Vauvamuskarin ja Taaperomuskarin kokoontumisajat muuttuvat 18.3. alkaen.

Vauvat kokoontuvat klo 10-10.30 ja Taaperot klo 11-11.30.

Seurakunta järjestää Vauvamuskaria, Taaperomuskaria sekä Perhemuskaria. Muskari on lapsen ja aikuisen yhteinen laululeikki- ja lorutteluhetki. Tärkeintä on yhdessäolo, hyvä ja hauska hetki aikuisen ja lapsen välillä. Muskarissa myös tutustuu tosiiin vauvoihin ja perheisiin!

Vauvamuskariin ovat tervetulleita vanhemmat vauvansa kanssa. Taaperomuskari on tarkoitettu jo käveleville 1-2 vuotiaille lapsille oman aikuisen kanssa. TAAPEROMUKSARIIN VOIT TULLA YHDESSÄ TAAPERON JA VAUVASISARUKSEN KANSSA!

Perhemuskari kokoaa koko perheen laulamaan ja musisoimaan. Perhemuskariin sisältyy musisoinnin päätteeksi pieni yhteinen  iltapalahetki.

Muskarit kokoontuvat Kontiopuiston seurakuntakodilla, Kaarnatie 4.

Muskarit ovat maksuttomia eikä niihin ole ennakkoilmoittautumista.

Muskarin ohjaajana toimii lastenohjaaja Eija Saarinen ja perhemuskarissa myös lastenohjaaja Heli Mäkynen.

Huomioi muuttuvat kokoontumisajat!!

Muskari kokoontuu Kontiopuiston seurakuntakodilla, Kaarnatie 1 seuraavasti 18.3. alkaen:

Vauvamuskari ke klo 10-10.30

Taaperomuskari ke klo 11-11.30