MUSKARIA VAUVOILLE JA PERHEILLE

Seurakunta järjestää Vauvamuskaria, Taaperomuskaria sekä Perhemuskaria. Muskari on lapsen ja aikuisen yhteinen laululeikki- ja lorutteluhetki. Tärkeintä on yhdessäolo, hyvä ja hauska hetki aikuisen ja lapsen välillä. Muskarissa myös tutustuu tosiiin vauvoihin ja perheisiin!

Vauvamuskariin ovat tervetulleita vanhemmat vauvansa kanssa.

Perhemuskari kokoaa koko perheen laulamaan ja musisoimaan. Perhemuskariin sisältyy musisoinnin päätteeksi pieni yhteinen  iltapalahetki.

Taaperomuskari on osana Kontiopuiston perhekerhoa.  Jos kiinnostuneita osallistujia on riittävästi, on mahdollista perustaa myöhemmin oma Taaperomuskari ryhmä.

Muskarit kokoontuvat Kontiopuiston seurakuntakodilla, Kaarnatie 1.

Muskarit ovat maksuttomia eikä niihin ole ennakkoilmoittautumista.

Muskarin ohjaajana toimii lastenohjaaja Eija Saarinen ja perhemuskarissa myös lastenohjaaja Heli Mäkynen.

Muskarin kokoontumiset toimintakaudella 2020-21

alkavat 17.8. alkaen

Kokoontumisajat 2020-21:

Vauvamuskari MA klo 10-10.30

Perhemuskari to klo 17.30-19

TAAPEROILLE JA KAIKENIKÄISILLE MUSKARIHETKI MYÖS KESKIVIIKON PERHEKERHOSSA!

Vauva lintukuvioinen oranssi huivi päässä, suu hauskasti isona auki
Vauvamuskari Kontiopuiston seurakuntakodilla
kuvituksena hymynaama, tekstinä turvallisuusohjeet korona-altistumisen ehkäisemiseksi