• Kirkkoherran virka

16.2.2018 11.24

Pieksämäen seurakunnan kirkkoherran virkaa haki määräaikaan mennessä kaksi henkilöä. Kirkkoherra Lea Karhinen ja kirkkoherra Mikko Laitinen.

• Hautojen hoitotilaus

9.2.2018 07.13

Tilaa omaisesi haudalle hoito.  Täyttämällä tilauskaavakkeen, saat tarjouksen haudan hoidosta.
    Lomakkeeseen pääset tästä
  • Avoimet työpaikat

23.1.2018 11.33

Pieksämäen seurakunnassa on avoinna

VARHAISKASVATUKSEN OHJAAJAN VIRKA 1.5.2018 alkaen

Varhaiskasvatuksen ohjaaja vastaa varhaiskasvatuksen työalasta, osallistuu sen käytännön toimintaan sekä kehittää työalaa yhteistyössä muiden työntekijöiden kanssa. Viran keskeisinä tehtävinä on lasten ja perheiden parissa tapahtuva kristillisen kasvatuksen suunnittelu, organisointi ja kehittäminen. Viranhaltijan esimiehenä toimii kirkkoherra. Varhaiskasvatuksen ohjaaja on työalansa työntekijöiden esimies.

Viran kelpoisuusehtona on Kirkkohallituksen päätöksen nro 124 mukainen ammattikorkeakoulututkinto tai piispainkokouksen aikaisempien päätösten mukainen tutkinto. Lisäksi edellytetään tehtävään soveltuvan esimieskoulutuksen suorittamista tai sitoutumista sen suorittamiseen, kasvatuksen laaja-alaista tuntemusta kirkossa ja yhteiskunnassa sekä halukkuutta yhteistyöhön eri toimijoiden kanssa. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä verkostoitua sekä hallinnollista osaamista.

Virkaan valittavan tulee olla konfirmoitu evankelis-luterilaisen kirkon jäsen. Ennen valinnan vahvistamista hänen tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja voimassa oleva rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Virka täytetään kuuden kuukauden koeajalla 1.5.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Palkkaus on vaativuusryhmän 503 mukainen.

Kirkkoneuvostolle osoitettu hakemus ansioluetteloineen on toimitettava 2.3.2018 klo 12 mennessä osoitteella Pieksämäen seurakunta, Keskuskatu 27, 76100 Pieksämäki tai pieksamaen.seurakunta@evl.fi. Hakemuksiin merkintä ”varhaiskasvatuksen ohjaajan virka”. Lisätietoja antaa vt. kirkkoherra Anita Seppä 050 558 0207, anita.seppa@evl.fi.

6 KESÄTYÖPAIKKAA HAUTAUSMAILLE

Haemme 18 vuotta täyttäneitä kesätyöntekijöitä Pieksämäen seurakunnan hautausmaille hoito- ja kunnossapitotehtäviin. Työ on fyysisesti raskasta ulkotyötä. Aikaisempi työkokemus sekä pienkonekokemus katsotaan eduksi. Palkkaus määräytyy KirVESTES:in mukaisesti.

Työt alkavat pääsääntöisesti touko/kesäkuussa ja työsuhteet ovat 2-5 kk mittaisia.

Työaika on 38,45 h/vko.

Seurakunnalla on viisi hautausmaata; Hiekkapuron-, Vangasniemen-, Siilin-, Jäppilän,- ja Virtasalmen hautausmaa. Hakemuksessa on hyvä mainita mille hautausmaalle hakee kesätöihin, jos kaikki vaihtoehdot eivät sovi.

Kirjalliset hakemukset 2.3. 2018 klo 15 mennessä. Haastattelut suoritetaan vko 11-12 ja hakemuksia ei palauteta.

Pieksämäen seurakunta

Seurakuntapuutarhuri Mervi Muinonen

Keskuskatu 27

76100 PIEKSÄMÄKI

• TOIMISTOJEN PUHELINNUMEROT

29.12.2017 12.39

Seurakunnan "lankapuhelinnumerot"  sekä faxinumero poistuivat vuoden 2018 alusta.