Uusi kirkko

Keskuskatu 31, 76100 Pieksämäki

Uusi kirkko

Uusi kirkko sijaitsee aivan Pieksämäen pääkadun, Keskuskadun varrella, Pieksämäen lukiota vastapäätä.

Uudella kirkolla sijaitsee myös seurakuntatoimisto, taloustoimisto, sekä hautausmaatoimisto.

Kirkko mahdollistaa monenlaisen toiminnan järjestämisen jumalanpalveluksista pienempiin tilaisuuksiin. Kirkkosalin lisäksi kirkolla on kappeli sekä runsaasti erilaisia kerhotiloja ja urheilusali.

Kirkko valmistui vuonna 1968. Sen on suunnitellut arkkitehtitoimisto Ström & Tuomisto, jonka suunnittelijat olivat Alvar Aallon oppilaita.

Uuden kirkon esteettömät pysäköintipaikat on merkitty karttaan, katso liitetiedot.

Luiska kirkkoon on Koulukadun puoleiselta pysäköintialueelta. Kirkossa on induktiosilmukka. WC-tiloihin pääsee pyörätuolilla.

Päivystävä seurakuntamestari, p. 050 381 9642.
Lastenhoitohuone
Vaativa pyörätuolireitti