Nuorten toiminta syksy 2020

Nuorten toiminta seurakunnassa on tarkoitettu 15−29-vuotiaille.

Nuorisotyössä on 20 hengen maksimi ryhmille. Siksi nuortenillat ja varttimessut ovat toistaiseksi tauolla.

HAE ISOSEKSI ! Klikkaa vasemmalta Nuoret/isoshaku, ja hakeudu huippuhommiin kevään leireille. HOPS, HOX, JA HIPHEI.

Nuorten illat ovat tauolla.

Raamis joka torstai

Alkaen 14.1. klo 17.00. Uuden kirkon nuorisotilassa. Lisätietoja Ruutilta. (Huom! Raamista ei ole seuraavina päivinä: 28.1., 4.3., & 11.3.)

Dinoillat ovat tauolla

Varttimessut kerran kuussa keskiviikkona klo 18 Uudessa kirkossa (tauolla)
Jos saamme luvan niitä järjestää tässä päivämäärät:17.2, 24.3. ja 21.4.

Nuorten vaikuttajaryhmä KiNuVa kokoontuu kerran kuussa pohtimaan tärkeitä asioita joissa halutaan kuulla nuorten ääni. KiNuVa kokoontuu ennen nuorteniltaa keskiviikkoisin klo 17.-18.00. joinakin päivinä.

Musiikki / Bänditoiminta
Jos olet kiinnostunut bänditoiminnastamme ole yhteydessä Elias Huupposeen puh. 044 291 7088

Rippikoulu
Rippikoulussa pääsee pohtimaan suhdettaan Jumalaan, lähimmäiseen ja itseentä. Tästä pääset rippikoulusivustolle

Isostoiminta
Nuorille on tarjolla kolmivuotista isoskoulutusta, retkiä, leirejä, laneja, tapahtumia ja säännöllisiä nuorteniltoja. Toiminta on tarkoitettu kaikille yli 15-vuotiaille. Vuoden koulutuksen käyneet, ja todistuksen siitä saaneet, voivat hakea isosiksi.

Isoskoulutus
Seurakunta järjestää rippikoulun käyneille nuorille isoskoulutusta. Isosia tarvitaan rippikouluissa ja tyttöjen ja poikien leireillä. Isoskoulutus jakautuu kolmeen osaan: alkavaan peruskoulutukseen, jatkokoulutukseen sekä leiri-isäntä koulutukseen. Koulutuksen aiheita: ryhmän johtaminen, ihmissuhdetaidot, vapaa-ajan ohjaus ja kristinuskon perusasiat ja kysymykset.
Koulutus sisältää viikkokokoontumisia, viikonloppuleirejä, osallistumisia tapahtumiin sekä projektiluonteista työskentelyä.

Perusisos- tai kerhohj.

Isoskoulutuksessa opitut taidot eivät ole pelkästään seurakuntaa varten, vaan niitä voi hyödyntää laajasti elämän aikana monessa eri tilanteessa, jopa koulutukseen pyrkiessä.

Jatkoisos- sekä leiri-isäntä koulutus
Jatkoisoskoulutuksessa perehdytään opittuihin asioihin entistä paremmin.

Kerhonohjaajana toimiminen
Kerhonohjaajakoulutus antaa valmiudet pienryhmän ohjaamiseen.
Kerhonohjaajakoulutus pidetään viikonlopun mittaisena, tiiviinä lähiopiskelujaksona elo-syyskuun aikana. Kerhonohjaajakoulutuksen suorittamisen jälkeen on mahdollisuus toimia varhaisnuorten (7−14-vuotiaat) kerhonohjaajana.
Kerhonohjaajana pääset keräämään arvokasta kokemusta, jota voit hyödyntää esimerkiksi toimiessasi isosena. Koulutuksesta on hyötyä myös kursseina tai opintopisteinä eri koulutuslaitoksissa.
Vuoden kerhonohjaajakokemuksella voit hakea isospaikkaa tyttöjen ja poikien leireille, joita pidetään ympäri vuoden.

Selällään makaava nuori
Prayer logo