Nuorten toiminta syksy 2020

Nuorten toiminta seurakunnassa on tarkoitettu 15−29-vuotiaille.

Nuorten illat joka keskiviikko.
alkaen 26.8. klo 18
Keskiviikkoisin klo 18-19 ohjattua ohjelmaa, jonka jälkeen vapaata oleskelua klo 20.00. saakka Uuden kirkon nuorisotilassa.

Raamis joka torstai.                                                                                                                                                                                                              alkaen 10.9. klo 17.00. Uuden kirkon Tapulin tuvalla. Lisätietoja Annelta.

Dinoillat                                                                                                                                                                                                                                Joka toinen perjantai nuorisotilassa klo 18.-20.00. 28.8., 11.9., 9.10., 23.10., 6.11., 20.11., 4.12.

Varttimessut kerran kuussa keskiviikkona klo 18 Uudessa kirkossa
7.10, 4.11. ja 2.12.

Nuorten vaikuttajaryhmä KiNuVa kokoontuu kerran kuussa pohtimaan tärkeitä asioita joissa halutaan kuulla nuorten ääni. KiNuVa kokoontuu ennen nuorteniltaa keskiviikkoisin klo 17.-18.00. joinakin päivinä.

Musiikki / Bänditoiminta
Jos olet kiinnostunut bänditoiminnastamme ole yhteydessä Elias Huupposeen puh. 044 291 7088

Isostoiminta
Nuorille on tarjolla kolmivuotista isoskoulutusta, retkiä, leirejä, laneja, tapahtumia ja säännöllisiä nuorteniltoja. Toiminta on tarkoitettu kaikille yli 15-vuotiaille. Vuoden koulutuksen käyneet, ja todistuksen siitä saaneet, voivat hakea isosiksi.

Isoskoulutus
Seurakunta järjestää rippikoulun käyneille nuorille isoskoulutusta. Isosia tarvitaan rippikouluissa ja tyttöjen ja poikien leireillä. Isoskoulutus jakautuu kolmeen osaan: alkavaan peruskoulutukseen, jatkokoulutukseen sekä leiri-isäntä koulutukseen. Koulutuksen aiheita: ryhmän johtaminen, ihmissuhdetaidot, vapaa-ajan ohjaus ja kristinuskon perusasiat ja kysymykset.
Koulutus sisältää viikkokokoontumisia, viikonloppuleirejä, osallistumisia tapahtumiin sekä projektiluonteista työskentelyä.
Perusisos- tai kerhohj. TOIMINTAAN TULEVAT:  voitte olla vielä yhteydessä Leilaan ja keskustella isostoiminnasta jos olet kiinnostunut tulemaan toimintaan mukaan. Kerhonohjauksesta olkaa yhteydessä Ilmoon tai Mariliisaan.

Jatkoisos- sekä leiri-isäntä koulutus
Jatkoisoskoulutuksessa perehdytään opittuihin asioihin entistä paremmin. Isoskoulutuksessa opitut taidot eivät ole pelkästään seurakuntaa varten, vaan niitä voi hyödyntää laajasti elämän aikana monessa eri tilanteessa, jopa koulutukseen pyrkiessä.
Jatko- sekä leiri-isäntä TOIMINTAAN TULEVAT: Vielä mahtuu mukaan, ja yhteyttä Leilaan!

Kerhonohjaajana toimiminen
Kerhonohjaajakoulutus antaa valmiudet pienryhmän ohjaamiseen.
Kerhonohjaajakoulutus pidetään viikonlopun mittaisena, tiiviinä lähiopiskelujaksona elo-syyskuun aikana. Kerhonohjaajakoulutuksen suorittamisen jälkeen on mahdollisuus toimia varhaisnuorten (7−14-vuotiaat) kerhonohjaajana.
Kerhonohjaajana pääset keräämään arvokasta kokemusta, jota voit hyödyntää esimerkiksi toimiessasi isosena. Koulutuksesta on hyötyä myös kursseina tai opintopisteinä eri koulutuslaitoksissa.
Vuoden kerhonohjaajakokemuksella voit hakea isospaikkaa tyttöjen ja poikien leireille, joita pidetään ympäri vuoden.

Selällään makaava nuori
Prayer logo