Pieksämäen seurakunta logo

Seurakuntamestari

Hae työpaikkaa

 

Tietoa tehtävästä

Pieksämäen seurakunta hakee seurakuntamestaria määräaikaiseen työsuhteeseen (1-3kk), mahdollisesti pitempään.

Seurakuntamestarin tehtäviin kuuluvat, kiinteistöjen sisä- ja ulkoalueiden siisteydestä ja kunnossapidosta huolehtiminen, kirkollisten toimitusten ja tilaisuuksien järjestely (suntion työt). Tehtäviin kuuluu mahdollisesti myös pienimuotoisten kahvituksien järjestely.

Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä. Työaika on 114,45 tuntia kolmen viikon jaksoissa.

Tehtävän hoitaminen edellyttää seurakunta ja tai kiinteistöalan tuntemusta, hyviä IT-taitoja sekä oman autonkäyttöä. Lisäksi eduksi katsomme suntion ammattitutkinnon/ Seurakunta- ja hautauspalvelualan ammattitutkinnon.

Työsuhteen palkkaus määräytyy kirkon yleisen palkkausjärjestelmän vaativuustyhmän 401 mukaan (2116,96€/kk), lisäksi voidaan maksaa euromääräistä kokemuslisää (77€-284€/kk)

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakemukset ja cv:t pyydetään lähettämään sähköpostiosoitteeseen pieksamaen.seurakunta@evl.fi

Lisätietokysymykset samaan osoitteeseen.

Pieksämäen seurakunnassa on uudestaan haettavana nuorisotyönohjaajan virka. 

Haemme nuorisotyönohjaajaa tehtäviin kouluikäisten parissa. Kouluikäisiin painottuva työ pitää sisällään mm. kerhoja, koulutyötä ja leirejä sekä osallistumisen rippikouluun.

Tiimissä on kaksi rippikoulun jälkeistä työtä tekevää ohjaajaa, kouluikäisten työssä kaksi, sekä nuorisopastori. Viiden hengen tiimimme on nuorekas, innostunut ja osaava. Nuoret ovat innolla mukana, kesällä on rippikoulujen lisäksi telttaleirejä, lapinvaelluksia ja kanoottireissuja. Talvella leirityö sujuu ja osallistujia on. Päättäjät arvostavat nuorisotyötä ja resursseja on riittävästi. Yhtä vaan nyt puuttuu- sinä, innostuva ja kehityskelpoinen ammattilainen.
Jos vähänkin kiinnostuit, soita ihmeessä ja kysele lisää.

Arvostamme intoa ja sitoutumista kirkon työhön ja edellytämme hyviä yhteistyötaitoja ja osaamista nuorten ja kouluikäisten kohtaamisessa. 

Viran kelpoisuusehtona on kirkon nuorisotyönohjaajan tutkinto (KKH 26.8.2020 Säädös nro 137).

Myös opintojen loppuvaiheessa olevat voidaan ottaa huomioon, mikäli valintaperusteet ja hakuehdot sekä seurakunnan odotukset täyttäviä hakijoita ei ole tarjolla.

Tehtävän palkkaus sijoittuu vaativuusryhmään 502 ( 1.4.2023 alkaen 2598,45 euroa kuukaudessa).  Ajokortti ja auto ovat välttämättömiä. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Hakijan tulee olla evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen, ja valituksi tulleen hakijan on ennen viran vastaanottamista esitettävä lääkärintodistus ja rikosrekisteriote. Virka täytetään 1.11.2023 alkaen, tai sopimuksen mukaan. Haastattelut pidetään erikseen kutsuttaville 26.9.2023. 

Pieksämäen kirkkoneuvostolle osoitettu hakemus ansioluetteloineen pyydetään toimittamaan 20.9.2023 klo 15.00 mennessä sähköpostilla: pieksamaen.seurakunta@evl.fi otsikolla ”Nuorisotyönohjaajan virka” 

 Lisätiedot:

 https://www.pieksamaenseurakunta.fi/ info-ja-asiointi/avoimet-tyopaikat

tai johtava nuorisotyönohjaaja Ilmo Häkkinen, p. 050-3067645. etunimi.sukunimi@evl.fi 

tai kirkkoherra Matti Pehkonen p. 044-7372233. etunimi.sukunimi@evl.fi