Diakonian virka avoinna Pieksämäen seurakunnassa

Viran vastuualueina yleisen diakoniatyön lisäksi ovat vapaaehtoistoiminta, työ vammaisten parissa sekä vastuu tiedotuksen ja viestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä seurakunnan kaikkien työalojen kanssa. Lisäksi työssä edellytetään hyviä ICT-taitoja, sosiaalisen median osaamista sekä tiedotuksen ja viestinnän kehittämishalua, joustavuutta ja kykyä sopeutua muutoksiin. Tehtävässä tarvitaan myös vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja, myönteistä asennetta, rohkeutta sekä sitoutumista kirkkoon ja yhteiseen työhön.

Viran kelpoisuusehtona on kirkkohallituksen säädöskokoelman nro 141 mukainen diakonian viran kelpoisuus. Valitun tulee olla konfirmoitu evankelisluterilaisen kirkon jäsen ja hänen on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävän palkkaus on vaativuusryhmässä 502. Virka voidaan täyttää 1.12.2021 tai sopimuksen mukaan.

Hakuprosessin aikataulu:

Hakuaika 18.10. – 1.11.2021. Haastatteluryhmä päättää haastatteluun kutsuttavat ja suorittaa työhaastattelut. Päätös virkaan valittavasta tehdään kirkkoneuvoston kokouksessa 18.11.2021.

Hakemus ja cv lähetetään johtavan diakoniatyöntekijän sähköpostiin, sari.sormunen@evl.fi. (Seurakunnan postiosoite on Pieksämäen seurakunta (diakonian virka), Keskuskatu 27, 76100 Pieksämäki.

Lisätietoja antaa johtava diakoniatyöntekijä Sari Sormunen 050 3819636