Pieksämäen seurakunnassa on haettavana Nuorisotyönohjaajan virka.

Viran tehtävät painottuvat rippikoulutyöhön ja rippikoulun jälkeiseen nuorisotyöhön.

Arvostamme intoa ja sitoutumista kirkon työhön, sekä osaamista nuorten kohtaamisessa. Toivomme työn suunnittelun ja organisoinnin kykyä. Edellytämme hyviä työyhteisötaitoja, ja musiikin osaaminen katsotaan eduksi.

Viran kelpoisuusehtona on piispankokouksen ( 13.9.2005) päätöksen mukainen tutkinto joka antaa kelpoisuuden kirkon nuorisotyönohjaajan virkaan. Alalle opiskelevat huomioidaan.

Ajokortti ja auto ovat välttämättömiä. Tehtävä kuuluu Kirvestes:n vaativuusryhmään 502. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Valitun tulee olla evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Ennen viran vastaanottamista on valitun esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote. Viran täyttämisen ajankohdasta päättää neuvosto hakuajan jälkeen. Haastattelut järjestetään kesäkuussa. Haastatteluun kutsutuille ilmoitetaan erikseen. Aikaisemmat hakemukset huomioidaan.

Hakemukset sähköpostilla :
pieksamaen.seurakunta@evl.fi ; viestin otsikoksi ”Nuorisotyönohjaajan virka”

Kirjalliset hakemukset:
Pieksämäen seurakunta / Nuorisotyönohjaajan virka
Keskuskatu 21  76100 PIEKSÄMÄKI

Hakuaika päättyy 31.5.2020 klo 18.00

Tiedustelut : Johtava nuorisotyönohjaaja Ilmo Häkkinen, p. 050-3067645. etunimi.sukunimi@evl.fi