Avoimet työpaikat

LAPSITYÖNOHJAAJAN VIRKA 1.5.2018 alkaen

Lapsityönohjaaja vastaa lapsityön työalasta, osallistuu sen käytännön toimintaan sekä kehittää työalaa yhteistyössä muiden työntekijöiden kanssa. Lapsityönohjaaja toimii työalan muiden työntekijöiden esimiehenä. Lapsityönohjaajan esimiehenä toimii kirkkoherra.

Viran pätevyysvaatimuksena on kirkkohallituksen päätöksen nro 124, 24.1.2017, mukainen ammattikorkeakoulututkinto tai piispainkokouksen aiempien päätösten mukainen tutkinto. Virkaan valittavalta edellytetään IT-taitoja sekä tehtävään soveltuvan esimieskoulutuksen suorittamista tai koulutukseen sitoutumista. Lisäksi valittavalta edellytetään kokemusta esimiestyöstä, kasvatuksen laaja-alaista tuntemusta kirkossa ja yhteiskunnassa sekä halukkuutta yhteistyöhön eri toimijoiden kanssa.

Viran palkkaus sijoittuu vaativuusryhmään 503. Virkaan valittavan on oltava ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen ja hänen tulee esittää ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote. Viran täytössä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja antavat lapsityönohjaaja Laila Laakso, p. 050 381 9639, laila.laakso@evl.fi tai vt. kirkkoherra Anita Seppä 050 558 0207, anita.seppa@evl.fi.

Kirkkoneuvostolle osoitetut hakemukset on toimitettava 20.12.2017 klo 12 mennessä osoitteella Pieksämäen seurakunta, Keskuskatu 27, 76100 Pieksämäki tai pieksamaen.seurakunta@evl.fi. Hakemuksiin merkintä ”lapsityönohjaajan virka”.