PERHEKERHOT

HUOM! Tammikuussa 18.1. alkaen aloittaa UUSI PERHEKERHO MAANANTAI AAMUISIN

KLO 9.30-11.30 NAARAJÄRVELLÄ!!

Eri puolilla kaupunkia kokoontuva perhekerho on tarkoitettu lapsiperheille.

Kotona lasta hoitava vanhempi, hoitaja tai isovanhempi lapsenlapsineen voi tulla perhekerhoon tapaamaan toisia samassa elämäntilanteessa olevia.

Perhekerhoon kokoontuvilla aikuisilla on mahdollisuus keskustella itselleen tärkeistä asioista ja virkistyä yhdessäolosta toisten vanhempien seurassa. Lapset saavat samalla samanikäistä leikkiseuraa. Perhekerhon ohjelmaan kuuluu yhdessä hiljentyminen.

Kerhoja kokoontuu

• Kontiopuistossa, Uudella kirkolla
  • Naarajärven seurakuntatalon alakerrassa
  • Jäppilässä

Kokoontumisajat klo 9.30- 11.30  Kontiopuisto, Jäppilä ja Naarajärvi, Perheperjantai klo 9-13.

Iltaperhekerho kokoontuu iltaisin klo 17-19 Naarajärven seurakuntatalon alakerrassa, Vilhulantie 11

Kerhoihin ei ole ennakkoilmoittautumista.

Tarjolla kahvia, mehua ja pientä välipalaa. Yhdessä sovitusti joskus myös lounas.

Tarjoilussa vapaaehtoinen kahviraha, muutoin kerho on ilmainen.

Perheperjantain lounas 2e/hlö. Lounas seuraavina perjantaina:  19.2., 19.3., 16.4., 21.5.

KEVÄTKAUSI 11.1.2021 ALKAEN

Aina kerhon ohjelmassa vapaata yhdessäoloa ja seurustelua,

laulua, leikkiä, askartelua, liikuntaa, satuilua ja välipalaa

sekä hiljentymisen kynttilähetki

Tervetuloa perhekerhoon Jäppilään, Kontiopuistoon, Naarajäevelle ja Uudelle kirkolle!
Perhemeleiri 26.-28.3. Nuuvinniemessä