Nuuvinniemen leirikeskus

Nuuvinniementie 120 , 76150 Pieksämäki

Nuuvinniemen leirikeskus

Nuuvinniemen leirikeskuksessa on yhteiset- ja majoitustilat sekä rantasauna. Se rakennettiin 1968. Vuonna 1998 leirikeskus peruskorjattiin Pekka Teittisen suunnitelman pohjalta ja nykyinen nimi otettiin käyttöön. Leirikeskuksen päärakennuksen lisäksi rannalla sijaitsee pienryhmätoimintaan soveltuva rantasauna kokoontumistiloineen.

Päärakennuksen päädyissä olevien majoitushuoneiden ja wc-tilojen lisäksi keskellä rakennusta on iso sali yhteisiin kokoontumisiin. Niemen monipuoliset liikkumismahdollisuudet antavat hyvät puitteet esimerkiksi rippikoulu- ja lastenleireille.

Luiskat pääovelle ja rantasaunalle, oviluiskan reunalla käsijohde.

Väljät sisätilat liikkua, myös majoitustiloihin ja saunatiloihin.

Päivystävä seurakuntamestari p. 050 381 9642.

Nuuvinniementie 120, 76150 Pieksämäki

Perheiden takkailta

Perheiden takkailta kokoaa perheet yhteen idylliseen Nuuvinniemeen. Takkaillassa on saunomismahdollisuus ja pientä yhteistä ohjelmaa. Seurakunta tarjoaa kahvit ja mehut. Ota omat makkarat tai muut paistettavat eväät mukaan!

Nuuvinniementie 120, 76150 Pieksämäki

Perheiden takkailta