Rippikoulu

Rippikoululla on vahva asema osana nuorten elämää, sillä siihen osallistuu 90 prosenttia ikäluokasta. Rippikoulussa nuorella on mahdollisuus pohtia suhdettaan Jumalaan, lähimmäiseen ja itseensä.

Rippikoulu osana kasteopetusta

Rippikoulumme noudattaa rippikoulusuunnitelmaa 2017. Se painottaa opetuksessa nuoren osallisuutta.

Rippikoulussa käsiteltävät asiat koskettavat nuoren elämää monipuolisesti. Hengellisen opetuksen lisäksi paneudutaan elämän kysymyksiin tulevaisuutta pohdiskellen. Tavallisesti rippikoulu päättyy konfirmaatioon. Tarvittaessa sitä voi edeltää kaste.

Ilmoittautuminen rippikouluun tapahtuu Pieksämäellä syksyisin seurakunnan kotisivujen kautta.

Hintatietoja:

Leiri-rippikoulu                               80,-
Päivärippikoulu                              ilmainen

Rippikouluasioissa vastaa kysymyksiin :

rippikoulupappi  Anne Nousiainen. p.050 381 9635, anne.nousiainen@evl.fi

nuorisotyönohjaaja Ilmo Häkkinen p. 050 306 7645, ilmo.hakkinen@evl.fi.

Aikuisrippikoulusta vastaa vt. kirkkoherra  Anita Seppä p. 050 558 0207, anita.seppa@evl.fi