Avoimet työpaikat

Hei Sinä,

LASTENOHJAAJA ja varhaiskasvatuksen ammattilainen!

Mitä teet 1.8.2019 alkaen? Tule meille Pieksämäen seurakuntaan töihin.

Meillä on varhaiskasvatuksen tiimissä avoinna kaksi (2) kokoaikaista toistaiseksi voimassaolevaa LASTENOHJAAJAN TEHTÄVÄÄ. Työ on seurakunnan perustehtävän mukaista laaja-alaista lapsi-ja perhetyötä, johon sisältyy mm. ryhmätoiminnan ohjaamista, leirien ja tapahtumien järjestämistä sekä verkostoyhteistyötä. Jos olet rohkea heittäytyjä, itsenäinen tiimityöntekijä, osaat toimia lasten, aikuisten sekä perheiden kanssa ja sinulle lapsen paras on tärkeintä työssä, tämä tehtävä on sinulle.

Työpisteet sijaitsevat eri puolilla seurakuntaa. Tehtävän hoitaminen vaatii oman auton käyttöä ja sitoutumista joustaviin työaikoihin sekä suomen kielen taitoa.

Tehtävään valittavalta edellytetään lapsi-ja perhetyön perustutkinnon (piispainkokouksen päätös 9.9.2009) tai piispainkokouksen aikaisempien päätösten mukaisen tutkinnon tai koulutuksen suorittamista sekä ev.lut kirkon jäsenyyttä.

Tehtävä sijoittuu kirkon yleisen palkkausjärjestelmän vaativuusryhmään 402. Työaika on 38 h 45 min/vko. Tehtävään valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus sekä rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukaisesti. Tehtävään on kuuden kuukauden koeaika.

Hakemukset pyydetään toimittamaan 25.4.2019 klo 12 mennessä Pieksämäen seurakunnan Kirkkoneuvostolle sähköpostilla osoitteeseen pieksamaen.seurakunta@evl.fi.  Haastattelut pidetään viikolla 19 ja Kirkkoneuvosto tekee päätöksen valinnasta 23.5.2019.

Tehtävä on otettava vastaan 01.08.2019 tai sopimuksen mukaan.

Tiedustelut varhaiskasvatuksen ohjaaja Kaija Puustinen p. 050 381 9639, kaija.puustinen@evl.fi.