Retket ja vaellukset

Seurakunnassa toimii kesäkaudella vaelluskerho, joka tekee lähiretkiä. Lisäksi usein on järjestetty vaellusmatka kesäisin.

Kesällä 2023 vaellusmatka Hämeeseen

Vaellusmatka 12.-16.6.2023 Kanta-Hämeeseen.  Vaelluskohteita Evon retkeilyalueella, Aulangon luonnonsuojelualueella, Torronsuon ja Liesjärven kansallispuistoissa Tammelassa, Rapolan linnavuorella Valkeakoskella ja Isojärven kansallispuistossa Kuhmoisissa.  Tutustutaan mm. Pyhän Ristin kirkkoon Hattulassa ja Iittalan lasitehtaaseen Hämeenlinnassa.  Majoitus Hattulassa Vanajaveden rannalla Petäys Resortissa.
Matkan hinta 490 euroa, sisältää edestakaiset linja-automatkat Pieksämäeltä Petäykseen, matkat vaellus/retkikohteisiin, majoitus kahden hengen huoneissa, täysihoito (aamiainen ti-pe, retkieväät ti-to sekä päivällinen ja rantasauna ma-to).  Petäys Resort tarjoaa lisäksi monipuolisia harrastusmahdollisuuksia.
Matkalle mahtuu rajattu määrä osanottajia, paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä.  Matka maksetaan myöhemmin.

Sitovat ilmoittautumiset 28.2.2023 mennessä joko Terttu Strengellille 040 526 5537 tai Mirja Kovaselle  mirja.kovanen@hotmail.com

Tapahtumakalenterista näet mihin suunnalle milläkin viikolla mennään vaeltamaan.

Ihmiset kävelee metsässä pitkospuita pitkin.