Tuomasmessu

 

Tuomasmessu on ehtoollisjuhla aralle kyselijälle, eksyneelle etsijälle, paikka yksinäisyydessä elävälle, kiireen väsyttämälle, elämänuskoa kaipaavalle, matkalla uupuneelle, toivoa kaipaavalle.

 

Tuomasmessu on avaran hengellisyyden luterilainen jumalanpalvelus. Epäilevät, etsijät ja uskossaan arat ovat erityisen tervetulleita messuun. Tuomasmessun toteutuksessa mukana olleiden perusajatuksena on ollut, että jossakin on joku, joka tarvitsee viestiä Jumalan valtakunnasta ja jota Tuomasmessu voi palvella. Oleellista on, että Jumala saa kohdata meidät jokaisen juuri sellaisena kuin olemme.

*      *      *

Messun toteutuksessa suuri rooli on vapaaehtoisilla, jotka tulevat tekemään messua. Tuomasmessuun ja Tuomastiimiin ovat tervetulleita kaikkien kristillisten seurakuntien jäsenet. Kristus yhdistää meidät. Tiimiläisiä eivät yhdistä samanlaiset mielipiteet tai toisiaan muistuttavat persoonat ja elämäntilanteet. Meitä yhdistää halu seurata Kristusta ja halu kertoa Kristuksesta.

Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan Tuomasmessutoimintaan, tarjolla on monenlaisia mahdollisuuksia. 
Ota rohkeasti yhteyttä Tuomasmessun vastuupappiin Anne Nousiaiseen

Riittää, että olet innostunut, oma itsesi ja haluat seurata Kristusta ja kertoa Hänestä toisillekin. Ja muista, että Kristuksesta ei kerrota vain sanoin! Mm. kaunis rukousalttari, kahvitarjoilun järjestäminen ja tiskaus, kolehdinkanto, ehtoollisenjako, huolien kuuntelu ja toisen puolesta rukoilu, tervehtiminen ja hymy, musiikki, laulu ja roudaus; kaikki tehtävät Tuomasmessussa kertovat Kristuksesta!

Tule tekemään kanssamme Tuomasmessua Pieksämäelle!

Kappalainen Anne Nousiainen, p. 050 381 9635 anne.nousiainen@evl.fi

 

Ota yhteyttä

kappalainen

aikuistyö, aikuisrippikoulutyö, kriisityö