Toimintaa aikuisille

Seurakunnassa on aikuisille mm. ryhmiä, piirejä, rukousiltoja ja retkeilyä. Aikuistyöllä on oma vastuuryhmä, joka suunnittelee aikuisten toimintaa seurakunnassa.

Vasemman reunan valikosta näet vakituista toimintaamme.

Ajankohtaiset tapahtumat ja kokoontumisten ajankohdat näet tapahtumakalenterista.

Seurakunta kutsuu vuosittain 60- ja 65- vuotta täyttäviä seurakuntalaisia juhlimaan yhdessä merkkipäiviään. Seuraavat syntymäpäiväjuhlat järjestetään lokakuussa 2018. Kutsutut pääsevät ilmoittautumaan syntymäpäiville tästä.

25.10.2018 järjestettävän elokuvaillan elokuvana on vuonna 2018 julkaistu Maria Magdaleena.

¨Elokuva kertoo Magdalan Marian tarinan ja hänen kauttaan myös Jeesuksen elämästä ja tehtävästä. Nuori Maria jättää perheensä ja pienen kotikylänsä liittyäkseen uuteen radikaaliin liikkeeseen. Karismaattinen johtaha, Jeesus Nasaretilainen lupaa maailman muuttuvan. Maria etsii uutta tapaa elää ja hengellinen matka vie hänet tarinan keskipisteeseen ja johdattaa hänet Jerusalemiin, jossa hän kohtaa Jeesuksen kohtalon todellisuuden ja löytää oman paikkansa.¨

Käy kurkkaamassa traileri täältä ja tule katsomaan elokuva uudelle kirkolle!

Musta nokinen pannu nuotiolla.