Toimintaa aikuisille

Seurakunnassa on aikuisille mm. ryhmiä, rukousiltoja ja retkeilyä. Aikuistyöllä on oma vastuuryhmä, joka suunnittelee aikuisten toimintaa seurakunnassa.

Vasemman reunan valikosta näet vakituista toimintaamme.

Ajankohtaiset tapahtumat ja kokoontumisten ajankohdat näet tapahtumakalenterista.

Messuavustajakoulutus

Haluaisitko ymmärtää messua enemmän ja syvemmin? Haluaisitko osallistua messun toimittamiseen esimerkiksi suunnittelemalla messun musiikkia tai kokonaisuutta, lukemalla tekstejä, osallistumalla esirukouksen laatimiseen ja lukemiseen tai avustamalla ehtoollisella?
Olisiko sinulla taitoja ja osaamista, joilla haluaisit olla palvelemassa Jumalaa? Olet etsimämme henkilö! Tule siis messuavustajakoulutukseen!
Kaikki vanhat ja uudet messusta innostuneet  toimijat ovat tervetulleita mukaan!

Messuavustajakoulutus järjestetään 4.3.2018 klo 11.30-14.00 Suorannantien seurakuntakodilla.
Ilmoittaudu mukaan tästä.

Syntymäpäivät 60- ja 65 -vuotiaille

Seurakunta lähettää kutsun yhteisille syntymäpäiville.
Seuraavat syntymäpäivät järjestetään keväällä 2018.

Musta nokinen pannu nuotiolla.

Ruut  Hanhikorpi