Kansainvälisyys ja lähetys Pieksämäen seurakunnassa

Seurakunta tukee lähetystyötä eli kristillisen ilosanoman julistamista ja lähimmäisen palvelemista lähellä ja kaukana.

Lähetystyö on seurakunnan perustehtävä.

Jeesus antoi lähetyskäskyn, joka koskettaa kaikkia kristittyjä:
"Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni".

Lähetys on läsnä seurakunnan kaikessa toiminnassa, esimerkiksi lähetyspiireissä, tapahtumissa, kirppiksellä ja myyjäisissä.
Jokainen voi tukea lähetystä toiminnallaan tai varoillaan.

Lähetystyöstä seurakunnassamme vastaavat kansainvälisen työn sihteeri Merja Suhonen ja  vt.kirkkoherra Anita Seppä.

Lähetystyön tulevat tapahtumat näet tästä.

Lähetysrengas

Lähetysrenkaassa voit tukea työtä osallistumatta välttämättä kokoontumisiin.

Lähetysrenkaan jäsenet tukevat seurakunnan nimikkolähettien ja -kohteiden työtä. Jäsenet saavat lähetystyön kuulumiset kotiin 3-4 kertaa vuodessa. Jäsenyys on maksuton. Liittymällä Lähetysrenkaaseen saat postitse nimikkkolähettien kirjeet suoraan kotiisi.

Lähetysrenkaan jäsenekseksi pääsee ottamalla yhteyttä kansainvälisen työn sihteeriin Merja Suhoseen 050 558 0206.

Tule mukaan kannatustyöhön mahdollistamaan omalta osaltasi lähetystyöntekijöiden toiminta maailmalla.

Keräystilin numero: IBAN: FI17 5340 0020 0986 36.

Kolumbialainen pikkutyttö nauraa.
kuva: Meeri Koutaniemi