Nuorten toiminta

Nuorten toiminta seurakunnassa on tarkoitettu 15−29-vuotiaille.

Nuorisotila aukeaa 11.8. Tila auki keskiviikkoisin 14-17 ja torstaisin 14-20 (nuortenilta 18-20).

Nuorten illat TORSTAISIN

Nuortenillat alkavat 26.8. Klo 18 Nuorisotilalla. Syyslomaviikolla ei nuorteniltaa.

Raamis joka keskiviikko

Alkaen 25.8. klo 17.00. Uuden kirkon nuorisotilassa. Lisätietoja Ruutilta.

Dinoillat

Dinoillat pitävät sisällään yhdessä oloa, höpöttelyä ja toive tekemisiä. Dinoillat ovat tarkoitettu 04-syntyneille ja sitä vanhemmille ja ne ovat toinen perjantai klo 18-20.00 uuden kirkon nuorisotilassa.

27.8., 10.9., 24.9., 22.10., 5.11., 10.12.

Varttimessut kerran kuussa keskiviikkona klo 18 Uudessa kirkossa

Varttimessut keskiviikkoisin 15.9., 13.10., 17.11., 15.12. Klo 18

MAINOSVIDEO :

YouTube-video

Nuorten vaikuttajaryhmä KiNuVa kokoontuu kerran kuussa pohtimaan tärkeitä asioita joissa halutaan kuulla nuorten ääni. KiNuVa kokoontuu yhdessä sovittuina ajankohtina. Mukaan pääset laittamala Joelille viestiä

Musiikki / Bänditoiminta
Jos olet kiinnostunut bänditoiminnastamme ole yhteydessä Joeliin. Tarkemmin asioista sovitaan whatsapp-ryhmässä.

Rippikoulu
Rippikoulussa pääsee pohtimaan suhdettaan Jumalaan, lähimmäiseen ja itseentä. Tästä pääset rippikoulusivustolle

Isostoiminta
Nuorille on tarjolla kolmivuotista isoskoulutusta, retkiä, leirejä, laneja, tapahtumia ja säännöllisiä nuorteniltoja. Toiminta on tarkoitettu kaikille yli 15-vuotiaille. Vuoden koulutuksen käyneet, ja todistuksen siitä saaneet, voivat hakea isosiksi.

Isoskoulutus
Seurakunta järjestää rippikoulun käyneille nuorille isoskoulutusta. Isosia tarvitaan rippikouluissa ja tyttöjen ja poikien leireillä. Isoskoulutus jakautuu kolmeen osaan: alkavaan peruskoulutukseen, jatkokoulutukseen sekä leiri-isäntä koulutukseen. Koulutuksen aiheita: ryhmän johtaminen, ihmissuhdetaidot, vapaa-ajan ohjaus ja kristinuskon perusasiat ja kysymykset.
Koulutus sisältää viikkokokoontumisia, viikonloppuleirejä, osallistumisia tapahtumiin sekä projektiluonteista työskentelyä.

Perusisos- tai kerhohj.

Isoskoulutuksessa opitut taidot eivät ole pelkästään seurakuntaa varten, vaan niitä voi hyödyntää laajasti elämän aikana monessa eri tilanteessa, jopa koulutukseen pyrkiessä. Perusisoleiri 3.-5.9. Kerhonohjaajakoulutus 10.-11.9.

Jatkoisos- sekä leiri-isäntä koulutus
Jatkoisoskoulutuksessa perehdytään opittuihin asioihin entistä paremmin. Jatkot ja isännät leiri 8.-10.10

Kerhonohjaajana toimiminen
Kerhonohjaajakoulutus antaa valmiudet pienryhmän ohjaamiseen.
Kerhonohjaajakoulutus pidetään viikonlopun mittaisena, tiiviinä lähiopiskelujaksona elo-syyskuun aikana. Kerhonohjaajakoulutuksen suorittamisen jälkeen on mahdollisuus toimia varhaisnuorten (7−14-vuotiaat) kerhonohjaajana.
Kerhonohjaajana pääset keräämään arvokasta kokemusta, jota voit hyödyntää esimerkiksi toimiessasi isosena. Koulutuksesta on hyötyä myös kursseina tai opintopisteinä eri koulutuslaitoksissa.
Vuoden kerhonohjaajakokemuksella voit hakea isospaikkaa tyttöjen ja poikien leireille, joita pidetään ympäri vuoden.

Nuorisotyön tiimi
Kaikki yhes koos. Ilon kautta YHDESSÄ!
Prayer logo