Pyhäkoulut

Pyhäkoululla on seurakunnassa pitkät perinteet. Sen sisältö on silti koko ajan uusiutuvaa.
Pyhäkoulun, ”Sunday schoolin”, voi löytää kaikilta maailmassa. Pyhäkoulun ydin on Raamatun kertomuksissa ja se on lasten omaa jumalanpalvelusta. Pyhäkouluja pidetään kodeissa ja seurakunnan toimipisteissä n. kerran kuukaudessa. Pyhäkoulua kehitetään perheiden toiveita kuulleen yhä monimuotoisemmaksi sukupolvia yhteen kokoavaksi toiminnaksi. Pyhäkoulujen ohjaajat ovat koulutettuja vapaaehtoisia seurakuntalaisia.

Pyhäkoulunopettajan johdolla tutustutaan Raamatun kertomuksiin lapsia kiinnostavalla tavalla. Lisäksi liikutaan, leikitään ja askarrellaan.

Kutsumme pyhäkouluihin lapsia, jotka ovat täyttäneet kolme vuotta, sekä pienempiä lapsia oman aikuisen tai vanhemman sisaruksen kanssa.

Vanhemmat lapsineen sekä isovanhemmat ovat myös tervetulleita pyhäkouluihin.

Perheitä kutsutaan erityisesti  Paltasen Mannisten (Hietamäentie 916, Paltanen) perhepyhäkouluun.

Jos olet kiinnostunut pyhäkoulunopettajana toimimisesta, ota yhteyttä: Kaija Puustinen 050 3819639

Tapahtumakalenterista näet seuraavien Pyhäkoulujen ajankohdat.

Kaikkien pyhäkoulaisten yhteinen Syyskauden aloitustapahtuma ja retkipäivä

Partaharjussa su 25.8. klo 13-15.

Ohjelmassa mm. kirkkohetki Ristikivenkirkossa, luontopolku sekä lettuja ym. herkkuja nuotiolla. Tervetuloa koko perheellä!

Sinikellonkuja, seurakunnan kerhotila sunnuntaisin klo 17 8.9., 6.10., 3.11. ja 8.12.

Kotipyhäkoulut sunnuntaisin:

Paltanen,
perhepyhäkoulu Merja ja Jukka Mannisella
(Hietamäentie 916 ) 8.9., 6.10. ja 3.11.
klo 16-17.30

Tihusniemi, Reetta Hynnisellä henkilökohtaisen ilmoittelun mukaan

Lauantaisin n. kerran kuukaudessa Toikkala, Seija Laitinen ja Ritva Venäläinen

Seuraa lehti-ilmoittelua ja tapahtumakalenteria.

Lapsi leikkii Hyvä Paimen kertomusta lampaiden kanssa
Hyvä Paimen-kertomus raamattuleikkinä