Pyhäkoulut

Pyhäkoululla on seurakunnassa pitkät perinteet. Sen sisältö on silti koko ajan uusiutuvaa.
Pyhäkoulun, ”Sunday schoolin”, voi löytää kaikista maanosista.

Pyhäkoulut kokoontuvat 1-2 kertaa kuukaudessa ja kestävät tunnista puoleentoista tuntiin.

Pyhäkoulunopettajan johdolla tutustutaan Raamatun kertomuksiin lapsia kiinnostavalla tavalla. Lisäksi liikutaan, leikitään ja askarrellaan.

Kutsumme pyhäkouluihin lapsia, jotka ovat täyttäneet kolme vuotta, sekä pienempiä lapsia oman aikuisen tai vanhemman sisaruksen kanssa.

Vanhemmat lapsineen sekä isovanhemmat ovat myös tervetulleita pyhäkouluihin.

Perheitä kutsutaan erityisesti  Paltasen Mannisten (Hietamäentie 916, Paltanen) perhepyhäkouluun.

Jos olet kiinnostunut pyhäkoulunopettajana toimimisesta, ota yhteyttä: Kaija Puustinen 050 3819639

Tapahtumakalenterista näet seuraavien Pyhäkoulujen ajankohdat.

Kokoontumispaikat ja -ajat kevätkaudella 2019:

Sinikellonkuja, seurakunnan kerhotila sunnuntaisin klo 17 20.1., 10.2., 10.3., 7.4. ja 5.5.

Kotipyhäkoulut sunnuntaisin:

Paltanen,
perhepyhäkoulu Merja ja Jukka Mannisella
(Hietamäentie 916 ) 20.1., 17.2., 17.3. ja 14.4.
klo 16-17.30

Tihusniemi, Reetta Hynnisellä klo 10, henkilökohtaisen ilmoittelun mukaan

Lauantaisin kerran kuukaudessa Toikkala, Seija Laitinen ja Ritva Venäläinen

Seuraa lehti-ilmoittelua ja tapahtumakalenteria.