Päiväkerhot

Leikin luomoa ja ihmettelyn iloa!

PÄIVÄKERHOIHIN TOIMINTAKAUDELLE 2020-21 ILMOITTAUTUMINEN ON EDELLEEN AVOINNA!

ILMOITTAUTUMINEN TAPAHTUU SÄHKÖISESTI TÄÄLLÄ SEURAKUNNAN KOTISIVUILLA ILMOITTAUTUMISET KOHDASSA.

Päiväkerho on seurakunnan palvelua ja avointa varhaiskasvatusta pikkulapsiperheille.

Kerhot tarjoavat mielekästä tekemistä sekä ensimmäisiä ryhmäkokemuksia  2-6-vuotiaille lapsille yksi tai  kaksi kertaa viikossa.

Päiväkerho on monipuolista lapsen ikätasoista toimintaa - tekemistä ja olemista yhdessä toisten lasten ja turvallisen aikuisen kanssa. Päiväkerhossa leikitään ja retkeillään, lauletaan ja musisoidaan, liikutaan ja askarrellaan sekä hiljennytään, tutkitaan ja ihmetellään.

Päiväkerhossa iloitaan ja eletään todeksi kristillisiä perinteitä sekä arvomaailmaa ja kasvetaan yhdessä tuntemaan Jumalaa.

Päiväkerhoja ohjaavat seurakunnan lastenohjaajat.

Kerhot ovat maksuttomia.

Peruspäiväkerhojen lisäksi järjestetään 4-6v. Luontopäiväkerhoa ja Liikkaripäiväkerhoa, jos ryhmät muodostuvat.

Luontopäiväkerho kokoontuu iltapäivällä Kontiopuiston seurakuntakodilla ja sen toiminta painottuu ulkoiluun, retkeilyyn ja luonnon tutkimiseen.

Liikkaripäiväkerho on Uudella kirkolla kokoontuva monipuolinen  liikuntakerho, jonka toivomme taas syksyn kuluessa käynnistyvän.

Kysy lisää, jos olet kiinnostunut!

Päiväkerhoja kokoontuu toimintakaudella 2021-22

seurakunnan toimipisteissä Kontiopuistossa, Naarajärvellä ja  Uudella kirkolla.

Kontiopuistossa on myös oma ryhmä 2-vuotiaille. Muut ryhmät ovat sekaryhmiä.

Virtasalmella toimii lasten ja pienten koululaisten  yhteinen iltapäiväkerho.

Kaikki kerhot ovat maksuttomia.

Päiväkerhoon voi ilmoittautua myös toimintakauden aikana, jos ryhmissä on tilaa uusille lapsille.

Lisätietoja varhaiskasvatuksen ohjaajalta Kaija Puustinen 0503819639

Päiväkerhoon syksylle 2021 voi edelleen ilmoittautua
PÄIVÄKERHOON SYKSYLLE 2021 VOI EDELLEEN ILMOITTAUTUA
lippispäinen pooika juoksee nurmella ja kutsuu lapset ja perheet syksyn toimintoihin