Päiväkerhot

PÄIVÄKERHOIHIN TOIMINTAKAUDELLE 2020-21 ILMOITTAUTUMINEN ON EDELLEEN AVOINNA!

ILMOITTAUTUMINEN TAPAHTUU SÄHKÖISESTI TÄÄLLÄ SEURAKUNNAN KOTISIVUILLA ILMOITTAUTUMISET KOHDASSA.

SYYSTOIMINTAKAUSI 17.8.-11.12.

Viikko 43 syyslomaa, ei kerhoja

Päiväkerho on seurakunnan palvelua ja avointa varhaiskasvatusta pikkulapsiperheille. Kerhot tarjoavat monipuolista toimintaa 2-6-vuotiaille lapsille yksi - kaksi kertaa viikossa. Päiväkerhoissa leikitään ja lauletaan, liikutaan ja askarrellaan sekä hiljennytään hartaushetkessä. Päiväkerhossa iloitaan ja eletään todeksi kristillisiä perinteitä sekä arvomaailmaa ja kasvetaan yhdessä tuntemaan Jumalaa.

Päiväkerhoja ohjaavat seurakunnan lastenohjaajat. Kerhot ovat maksuttomia.

Peruspäiväkerhojen lisäksi järjestetään 4-6v. Luontopäiväkerhoa ja Liikkaripäiväkerhoa. Luontopäiväkerho kokoontuu iltapäivällä Kontiopuiston seurakuntatalolla ja sen toiminta painottuu ulkoiluun, retkeilyyn ja luonnon tutkimiseen.

Liikkaripäiväkerho on Uudella kirkolla kokoontuva monipuolinen  liikuntakerho, jonka toivomme taas syksyn kuluessa käynnistyvän. Kysy lisää, jos olet kiinnostunut!

Päiväkerhoja kokoontuu

seurakunnan toimipisteissä Kontiopuistossa, Naarajärvellä ja  Uudella kirkolla sekä Virtasalmella ja Jäppilässä, jos niihin muodostuu vähintään 5-6 lapsen ryhmä. . Lisäksi Naarajärvellä toimii Siilin päiväkerho entisissä päiväkodin tiloissa.

Kaikki kerhot ovat maksuttomia.

Päiväkerhoon voi ilmoittautua myös toimintakauden aikana, jos ryhmissä on tilaa uusille lapsille. Lisätietoja varhaiskasvatuksen ohjaajalta Kaija Puustinen 0503819639

PÄIVÄKERHON KUUKAUDEN TEEMAT

Elokuu

Tutustuminen

Syyskuu

Ystävinä yhdessä

Lokakuu

Hyvyys ja rauha

Marraskuu

Kärsivällisyys palkitaan

Joulukuu

Tähtihetkiä

kuvituksena hymynaama - turvallisuusohjeet korona-altistumisten ehkäisemiseksi
Turvallisesti ja viisaasti yhdessä!
Lapset istuvat punaisella sohvalla lukemassa. Teksti: tervetuloa päiväkerhoon! Ilmoittaudu nyt!
Päiväkerhoon mahtuu vieä mukaan!