Päiväkerhot

PÄIVÄKERHOIHIN TOIMINTAKAUDELLE 2020-21 ILMOITTAUTUMINEN ON EDELLEEN AVOINNA!

ILMOITTAUTUMINEN TAPAHTUU SÄHKÖISESTI TÄÄLLÄ SEURAKUNNAN KOTISIVUILLA ILMOITTAUTUMISET KOHDASSA.

PÄIVÄKERHOJEN SYYSTOIMINTAKAUSI KÄYNNISTYY MA 16.8.

Päiväkerho on seurakunnan palvelua ja avointa varhaiskasvatusta pikkulapsiperheille. Kerhot tarjoavat monipuolista toimintaa 2-6-vuotiaille lapsille yksi - kaksi kertaa viikossa. Päiväkerhoissa leikitään ja lauletaan, liikutaan ja askarrellaan sekä hiljennytään hartaushetkessä. Päiväkerhossa iloitaan ja eletään todeksi kristillisiä perinteitä sekä arvomaailmaa ja kasvetaan yhdessä tuntemaan Jumalaa.

Päiväkerhoja ohjaavat seurakunnan lastenohjaajat. Kerhot ovat maksuttomia.

Peruspäiväkerhojen lisäksi järjestetään 4-6v. Luontopäiväkerhoa ja Liikkaripäiväkerhoa. Luontopäiväkerho kokoontuu iltapäivällä Kontiopuiston seurakuntakodilla ja sen toiminta painottuu ulkoiluun, retkeilyyn ja luonnon tutkimiseen.

Liikkaripäiväkerho on Uudella kirkolla kokoontuva monipuolinen  liikuntakerho, jonka toivomme taas syksyn kuluessa käynnistyvän. Kysy lisää, jos olet kiinnostunut!

Päiväkerhoja kokoontuu

seurakunnan toimipisteissä Kontiopuistossa, Naarajärvellä ja  Uudella kirkolla sekä Virtasalmella ja Jäppilässä, jos niihin muodostuu vähintään 5-6 lapsen ryhmä.

Kaikki kerhot ovat maksuttomia.

Päiväkerhoon voi ilmoittautua myös toimintakauden aikana, jos ryhmissä on tilaa uusille lapsille. Lisätietoja varhaiskasvatuksen ohjaajalta Kaija Puustinen 0503819639

PÄIVÄKERHON KUUKAUDEN TEEMAT

Tammikuussa otetaan meille hyvät sanat tavaksi.

Helmikuussa rakennetaan ystävyydentaloa.

Maaliskuussakin Taivaan Isä tätä junaa kuljettaa.

Huhtikuussa huudellaan:"Kevät tänne tulla saa!"

Toukokuussa kuvat otetaan ja juhlat juhlitaan.

Päiväkerhoon syksylle 2021 voi edelleen ilmoittautua
PÄIVÄKERHOON SYKSYLLE 2021 VOI EDELLEEN ILMOITTAUTUA