PERHEKERHOT

SYKSYN TOIMINTAKAUSI KÄYNNISTYY MA 16.8.

KERHOJEN KOKOONTUMISAJAT JA PAIKAT TIEDOTETAAN VIIMEISTÄÄN HEINÄKUUSSA!

Eri puolilla kaupunkia kokoontuva perhekerho on tarkoitettu lapsiperheille.

Kotona lasta hoitava vanhempi, hoitaja tai isovanhempi lapsenlapsineen voi tulla perhekerhoon tapaamaan toisia samassa elämäntilanteessa olevia.

Perhekerhoon kokoontuvilla aikuisilla on mahdollisuus keskustella itselleen tärkeistä asioista ja virkistyä yhdessäolosta toisten vanhempien seurassa. Lapset saavat samalla samanikäistä leikkiseuraa. Perhekerhon ohjelmaan kuuluu yhdessä hiljentyminen.

Kerhoja kokoontuu

• Kontiopuistossa, Uudella kirkolla
  • Naarajärven seurakuntatalon alakerrassa
  • Jäppilässä

Kokoontumisajat klo 9.30- 11.30  Kontiopuisto, Jäppilä ja Naarajärvi, Perheperjantai klo 9-13.

Iltaperhekerho kokoontuu iltaisin klo 17-19 Naarajärven seurakuntatalon alakerrassa, Vilhulantie 11

Kerhoihin ei ole ennakkoilmoittautumista.

Tarjolla kahvia, mehua ja pientä välipalaa. Yhdessä sovitusti joskus myös lounas.

Tarjoilussa vapaaehtoinen kahviraha, muutoin kerho on ilmainen.

Perheperjantain lounas 2e/hlö. Lounas seuraavina perjantaina:  26.2., 26.3., 16.4., 21.5.

KEVÄTKAUDEN KUUKAUSITEEMOJA

Tammikuussa otetaan meille hyvät sanat meille tavaksi.

Helmikuussa rakennetaan ystävyydentaloa.

Maaliskuussakin Taivaan Isä tätä junaa kuljettaa.

Huhtikuussa huudellaan: "Kevät tänne tulla saa!"

Toukokuussa kuvat otetaan ja juhlat juhlitaan.

Aina kerhon ohjelmassa vapaata yhdessäoloa ja seurustelua,

laulua, leikkiä, askartelua, liikuntaa, satuilua ja välipalaa

sekä hiljentymisen kynttilähetki

Sinitaivas ja järvi taustana. Tekstinä perheiden takkailta nuuvissa ma 2.8. klo 16-20. Omat makkarat mukaan!
Päiväkerhoihin elokuussa 2021 alkaviin ryhmiin voi edelleen ilmoittautua seurakunnan kotisivuilla
PÄIVÄKERHOIHIN SYKSYLLE 2021 VOI EDELLEEN ILMOITTAUTUA