PERHEKERHOT

SYKSYN TOIMINTAKAUSI ON HYVÄSSÄ VAUHDISSA. TERVETULOA MUKAAN!

Uuttakin tulossa syksyn aikana. Seuraa ilmoittelua!!!

Eri puolilla kaupunkia kokoontuva perhekerho on lapsiperheiden rento kohtaamispaikka,

johon  lapsi vanhemman tai hoitajan kanssa ja  isovanhempi lapsenlapsineen on tervetulleita perhekerhoon tapaamaan toisia samassa elämäntilanteessa olevia.

Perhekerhoon kokoontuvilla aikuisilla on mahdollisuus keskustella, vaihtaa arjen kuulumisia  ja virkistyä yhdessäolosta toisten vanhempien seurassa. Lapset saavat samalla samanikäistä leikkiseuraa. Perhekerhon lastenohjaajat tarjoavat yhteisen tekemisen lisäksi syliä ja lisäkäsiä lasten kanssa. Perheekerho on myös hetki aikusien omaa aikaa!!

Perhekerhon ohjelmaan kuuluu yhdessä hiljentyminen.

Kerhoja kokoontuu

• Uudella kirkolla
  • Naarajärven seurakuntatalolla
  • Jäppilän seurakuntatalolla
  • PERHEMUSKARI Kontiopuistossa

Kokootumismisajat toimintakaudella 2021-22:

PERHEKERHO ma  klo 9.30- 11.30 Naarajärven seurakuntatalo, Vilhulantie 11

PERHEKERHO  ti 9.30-11.30   Jäppilän seurakuntatalo, Kirkkotie 11

PERHEPERJANTAI pe klo 9-13. Uuden kirkon seurakuntakeskus alakerta Keskuskatu 29, käynti Koulukadun puolelta

PERHEMUSKARI  to klo  18 Kontiopuiston seurakuntakoti, Kaarnatie 1

ILTAPERHEKERHO keskiviikkoisin klo 17-19 Naarajärven seurakuntatalo Vilhulantie 11

Kerhoihin ei ole ennakkoilmoittautumista.

Tarjolla kahvia, mehua ja pientä välipalaa. Yhdessä sovitusti joskus myös lounas.

Tarjoilussa vapaaehtoinen kahviraha, muutoin kerho on ilmainen.

Perheperjantain lounas 2e/hlö. Lounas kerran kuukaudessa ennakkoon ilmoitettuina päivinä.

Aina kerhon ohjelmassa

vapaata yhdessäoloa ja seurustelua,

laulua, leikkiä, askartelua, liikuntaa, satuilua ja välipalaa

sekä hiljentymisen kynttilähetki

Uudella kirkolla käytössä liikuntasali

Perhemuskari torstaisin klo 18 Kontiopuiston seurakuntatalolla, Kaarnatie 1, 19.8. alkaen
Lippispäinen poika juoksee pellolla. Tekstinä syksyn toiminnot lapsille ja perheille.