PERHEKERHOT

Eri puolilla kaupunkia kokoontuva perhekerho on lapsiperheiden rento kohtaamispaikka,

johon  lapsi vanhemman tai hoitajan kanssa ja  isovanhempi lapsenlapsineen on tervetulleita perhekerhoon tapaamaan toisia samassa elämäntilanteessa olevia.

Perhekerhoon kokoontuvilla aikuisilla on mahdollisuus keskustella, vaihtaa arjen kuulumisia  ja virkistyä yhdessäolosta toisten vanhempien seurassa. Lapset saavat samalla samanikäistä leikkiseuraa. Perhekerhon lastenohjaajat tarjoavat yhteisen tekemisen lisäksi syliä ja lisäkäsiä lasten kanssa. Perheekerho on myös hetki aikusien omaa aikaa!!

Perhekerhon ohjelmaan kuuluu yhdessä hiljentyminen.

Kerhoja kokoontuu

• Uudella kirkolla Iltaperhekerho ja Perheperjantai
  • Jäppilätalolla
  • PERHEMUSKARI Kontiopuistossa

Kokootumismisajat toimintakaudella 2022-23:

PERHEKERHO  ti 9.30-11.30   Jäppilätalo

PERHEPERJANTAI pe klo 9-13. Uuden kirkon seurakuntakeskus alakerta Keskuskatu 29, käynti Koulukadun puolelta

PERHEMUSKARI  to klo  18 Kontiopuiston seurakuntakoti, Kaarnatie 1

ILTAPERHEKERHO keskiviikkoisin klo 17-19 Uuden kirkon seurakuntakeskus alakerta Keskuskatu 29, käynti Koulukadun puolelta

Kerhoihin ei ole ennakkoilmoittautumista.

Tarjolla kahvia, mehua ja pientä välipalaa. Yhdessä sovitusti joskus myös lounas.

Tarjoilussa vapaaehtoinen kahviraha, muutoin kerho on ilmainen.

Perheperjantain lounas 2e/hlö. Lounas kerran kuukaudessa ennakkoon ilmoitettuina päivinä.

Aina kerhon ohjelmassa

vapaata yhdessäoloa ja seurustelua,

laulua, leikkiä, askartelua, liikuntaa, satuilua ja välipalaa

sekä hiljentymisen kynttilähetki