Nimikkolähettien esittely

 

Jarkko ja Pirita Korhonen, Tansania

sekä Jeremias, Samuel ja Iiris

Lentäjä, pastori Jarkko Korhonen sekä filosofian maisteri , hätäkeskuspäivystäjä Pirita Korhonen sekä heidän lapsensa Jeremias, Samuel ja Iiris asuvat ja työskentelevät MAF:n palveluksessa Tansaniassa. Jarkko johtaa MAF Tansanian työtä ja Pirita vastaa MAF:n toimistosta Arushassa.

Jarkko sai kutsun ja näyn lähetyslentotyöhön jo 12 vuotta ennen heidän lähtöään. Pirita kuunteli lapsena paljon kasettia, jossa laulettiin: "Tansaniaan, nyt lentää saan!" Tuon 12 vuoden aikana Jarkko hankki ansiolentäjän koulutuksen ja vaadittavaa lentokokemusta yli 500 tuntia. MAF:n lentäjien kokemusvaatimus on merkittävästi suurempi kuin liikennelentäjillä, joiden lentokokemus on oltava vähintään 200 lentotuntia työtä aloittaessa.

 

Tuula ja Esko Siljanen, Lähi-itä

Esko ja Tuula Siljanen lähtivät monien kotimaan työvuosien jälkeen ensimmäiselle Etiopian kaudelleen tammikuussa 2013 Kansanlähetyksen lähetteinä. Nyt he ovat siirtymässä uuteen vaiheeseen elämässä ja ovat vuoden 2020 Kansanlähetyksen kotimaan työn palveluksessa.

 

Sirpa Rissanen, Mongolia

Sirpa Rissanen työskentelee perheradio Wind FM:n palveluksessa Mongoliassa. Hänen toimenkuvaansa kuuluu monialaisesti radiotoiminnan hanketyö. Sansa - Medialähetys Sanansaattajat

 

Kari-Antti Kitunen, Tansania

Teologisten aineiden opettaja Nyakaton
Raamattukoululla, Mwanzassa, Tansaniassa.
SLS - Suomen Lähetysseura