Nimikkolähettien esittely

 

 

Jarkko ja Pirita Korhonen

sekä Jeremias, Samuel ja Iiris

Lentäjä, pastori Jarkko Korhonen sekä filosofian maisteri , hätäkeskuspäivystäjä Pirita Korhonen sekä heidän lapsensa Jeremias, Samuel ja Iiris siirtyneet kotimaahan. Jarkko työskentelee MAF-Suomen palveluksessa Suomessa tehden työjaksoja Tansaniaan muutamia kertoja vuodessa.

Jarkko sai kutsun ja näyn lähetyslentotyöhön jo 12 vuotta ennen heidän lähtöään. Pirita kuunteli lapsena paljon kasettia, jossa laulettiin: "Tansaniaan, nyt lentää saan!" Tuon 12 vuoden aikana Jarkko hankki ansiolentäjän koulutuksen ja vaadittavaa lentokokemusta yli 500 tuntia. MAF:n lentäjien kokemusvaatimus on merkittävästi suurempi kuin liikennelentäjillä, joiden lentokokemus on oltava vähintään 200 lentotuntia työtä aloittaessa.

MAF Suomi, Suomen Lähetyslentäjät ry

 

Tuula ja Esko Siljanen

Esko ja Tuula Siljanen lähtivät monien kotimaan työvuosien jälkeen ensimmäiselle Etiopian kaudelleen tammikuussa 2013 Kansanlähetyksen lähetteinä. Siirtyneet kotimaan kentälle pitkän lähettiuran tehtyään Lähi-Idässä.

Suomen ev.lut Kansanlähetys

 

Sirpa Rissanen, Kypros

Sirpa Rissanen muutti syksyllä 2020 Mongoliasta Kyprokselle, jossa hän työskentelee Sansan Lähi-idän alueen viestintäkoordinaattorina.  Hän toimii yhteistyössä Sansan Lähi-Idän kumppaneiden kanssa sekä koordinoi vapaaehtoisten ja harjoittelijoiden rekrytointia Lähi-idän alueelle.   

Sansa- Medialähetys Sanansaattajat.

 

Kari-Antti Kitunen, Tansania

Teologisten aineiden opettaja Nyakaton
Raamattukoululla, Mwanzassa, Tansaniassa.


SLS - Suomen Lähetysseura