Nuorten leirit ja retket, tapahtumat, yms.

Korona-tautitilanteen vuoksi, ja THL:n sekä Kirkkohallituksen ohjeiden johdosta Pieksämäen seurakunnan ryhmätoiminta on tauolla. Toiminnan rajoittaminen on nyt ajalle 13.3.-5.4.2020. Kaikki kokoontumiset, ryhmät ja leirit on peruutettu tällä ajalla. Seuraava harkinta tilanteesta on 31.3., ja siinä ratkeaa tilanteen mukaan huhti-toukokuun kokoontumisten ja leirien tulevaisuus.

Nuorten avoin leiri 27.-29.3.2020 !! PERUTTU !!

Yö kirkossa-leiri 18.-19.4.2020 !! PERUTTU !!

Nuorten Lapinvaellus 25.7.-1.8.2020. Ilmoittautuminen
Tällä hetkellä suunnitelmissa seuraavaa : Kohteena tänä vuonna on Kevon Kanjoni eli Kevon reitti. Matkaa 63 km ja maastossa vaeltamista 6 päivää. Noin 2 päivää varataan matkoihin. Retken hinta on 200,-. Hinta sisältää matkat, ruuat perillä ( matkapäivän safkat on omakustanne), telttamajoituksen, paluupäivän saunan,ruuan ja sisämajoituksen. Oma makuualusta ja makuupussi tarvitaan, sekä rinkka. Vaelluskengät, sadevarusteet yms. Mukaan mahtuu 17 henkeä. Vaelluksen vetäjinä kokeneet eräjormat Ilmo "Iskias" Häkkinen ja Sari "Suohaukka" Virtanen. Ilmoittautuneet kutsutaan toukokuussa kokoontumiseen, jossa lisätietoja. Vaellus on tarkoitettu rippikoulun käyneille, eli yli 14 vuotiaille.

Tule mukaan bänditoimintaamme.  Tarvitaan laulajia, rumpalia erityisesti, soittajia, roudaajia, miksaajia, yms. napinpainajia. Musaryhmä kokoontuu keskiviikkoisin klo 16.00 uuden kirkon alasalissa / bänditilassa. Musacornerissa häärii Ilmo Häkkinen 0503067645, löytyy WhatUpista, siellä voi supista..

Lisätietoja saat työntekijöiltä:

Leila Raatikainen 050 310 2618