Nuorten leirit ja retket, tapahtumat, yms.

Nuorten löhöpäivä nuuvissa keskiviikkona 2.3. Päivän ohjelmassa laitetaan yhdessä ruokaa, saunotaan, pelaillaan ja muuten vaan löhöillään. Ei tarvitse ilmoittautua erikseen.

Nuorten laskettelureissu kasurilaan 3.3. Mennään yhdessä laskettelemaan päiväksi kasurilaan. Lähtö uudelta kirkolta Klo 8.30 ja suunnitelmana lasketella noin 5 tuntia. Paluumatkalla pysähdymme syömään matkuksessa. Ilmoittautuminen auki tästä 21.2. asti.

Nuorten lumikenkäily ja telttailuretki 4.3.-5.3.2022. Yhden yön retki korsulle, jossa yö teltassa. Lisätietoja saa Jereltä. Ilmoittautuminen auki 22.2 asti. Ilmoittautuminen tästä.

Nuorten avoin leiri 29.4-1.5.2022 Avointa härvellystä nuuvissa. Ilmoittauminen aukeaa maaliskuun alussa.

Nuorten lapinvaellus 30.7.-6.8.2022 Saariselkä

Mahtava vaellus tunturi-erämaassa. Telttailua, autiokämppiä, nuotiotulta, poronpapanoita ja julmetusti jäkälää. Ja Jeren viikset näyttävät meille tien ! Normaalikuntoinen nuori pärjää hyvin, erityisen urheilullista tasoa ei edellytetä.

Retkelle otetaan 5-16 nuorta, rippikoulun käynyttä reippailijaa. Rinkka, makuupussi, makuualusta, vaelluskengät, sadevaatteet. Näitä tarvitaan, seurakunnalla on rinkkoja, telttoja ja alustoja. Viimeinen ilmoittautuminen 15.5.2022 mennessä. Retken hinta 150,-, sisältää matkat, yhteisvarusteet, ruuat, majoituksen ja paluupäivän saunan. Sekä laadukkaan opastuksen. Mukan Jere ja Ilmo. No, hinta on halpa, ei sillä muuta saa...

Ilmoittatuneille yhteinen kokoontuminen toukokuussa, varustelistat jaetaan ja matkaa esitellään.

Lisätietoja saat työntekijöiltä:

Jere Koskenlaita 050 5761062