Nuorten leirit ja retket, tapahtumat, yms.

Korona-tautitilanteen vuoksi, ja THL:n sekä Kirkkohallituksen ohjeiden johdosta Pieksämäen seurakunnan ryhmätoiminta on tauolla. Toiminnan rajoittaminen on nyt ajalle 13.03.-31.05.2020. Kaikki kokoontumiset, ryhmät ja leirit on peruutettu tällä ajalla.

Nuorten avoin leiri 27.-29.3.2020 !! PERUTTU !!

Yö kirkossa-leiri 18.-19.4.2020 !! PERUTTU !!

Nuorten Lapinvaellus 25.7.-1.8.2020. Ilmoittautuminen

KORONA-EHTO - Jos epidemiatilanteessa tapahtuu käänne huonompaan, leiri voi peruuntua.
Leirille lähtijöiden on sitouduttava suojelemaan itseään koronatartunnalta 2 viikkon ajan ennen retken alkua.
Mukaan otetaan vain pieksämäkeläisiä nuoria.

Tällä hetkellä suunnitelmissa seuraavaa : Kohteena tänä vuonna on Kevon Kanjoni eli Kevon reitti. Matkaa 63 km ja maastossa vaeltamista 6 päivää. Noin 2 päivää varataan matkoihin. Retken hinta on 200,-. Hinta sisältää matkat, ruuat perillä ( matkapäivän safkat on omakustanne), telttamajoituksen, paluupäivän saunan,ruuan ja sisämajoituksen. Oma makuualusta ja makuupussi tarvitaan, sekä rinkka. Vaelluskengät, sadevarusteet yms. Mukaan mahtuu 6-16 henkeä. Vaelluksen vetäjinä kokeneet eräjormat Ilmo "Iskias" Häkkinen ja Sari "Suohaukka" Virtanen. Ilmoittautuneet kutsutaan kesäkuun lopussa kokoontumiseen, jossa lisätietoja. Vaellus on tarkoitettu rippikoulun käyneille, eli yli 14 vuotiaille.

Tule mukaan bänditoimintaamme.  Tarvitaan laulajia, rumpalia erityisesti, soittajia, roudaajia, miksaajia, yms. napinpainajia. Musaryhmä kokoontuu keskiviikkoisin klo 16.00 uuden kirkon alasalissa / bänditilassa. Kysy nuorisotyönohjaajilta.

Lisätietoja saat työntekijöiltä:

Leila Raatikainen 050 310 2618