PERHEMUSKARI TOISTAISEKSI TAUOLLA!

MUSKARIA VAUVOILLE JA PERHEILLE

Seurakunta järjestää Vauvamuskaria, Taaperomuskaria sekä Perhemuskaria. Muskari on lapsen ja aikuisen yhteinen laululeikki- ja lorutteluhetki. Tärkeintä on yhdessäolo, hyvä ja hauska hetki aikuisen ja lapsen välillä. Muskarissa myös tutustuu tosiiin vauvoihin ja perheisiin!

Vauvamuskariin ovat tervetulleita vanhemmat vauvansa kanssa.  VAUVAMUSKARI TOISTAISEKSI TAUOLLA!  Tervetuloa Perhemuskariin vauvojen kanssa!

Perhemuskari kokoaa koko perheen laulamaan ja musisoimaan. Perhemuskariin sisältyy musisoinnin päätteeksi pieni yhteinen  iltapalahetki.

Taaperomuskari on osana Kontiopuiston perhekerhoa.  Jos kiinnostuneita osallistujia on riittävästi, on mahdollista perustaa myöhemmin oma Taaperomuskari ryhmä.

Muskarit kokoontuvat Kontiopuiston seurakuntakodilla, Kaarnatie 1.

Muskarit ovat maksuttomia eikä niihin ole ennakkoilmoittautumista.

Muskarin ohjaajana toimii lastenohjaaja Eija Saarinen ja perhemuskarissa myös lastenohjaaja Heli Mäkynen.

TAAPEROILLE JA KAIKENIKÄISILLE MUSKARIHETKI MYÖS MAANANTAIN JA KESKIVIIKON PERHEKERHOSSA!

perhemuskari alkaa viikolla 10
perhekerhoissa musisoidaan Naarajärvellä, Uudella kirkolla, Kontiopuistossa ja Jäppilässä