MUSKARIA VAUVOILLE, TAAPEROILLE JA PERHEILLE

Seurakunta järjestää Vauvamuskaria, Taaperomuskaria sekä Perhemuskaria. Muskari on lapsen ja aikuisen yhteinen laululeikki- ja lorutteluhetki. Tärkeintä on yhdessäolo, hyvä ja hauska hetki aikuisen ja lapsen välillä. Muskarissa myös tutustuu tosiiin vauvoihin ja perheisiin!

Vauvamuskariin ovat tervetulleita vanhemmat vauvansa kanssa. Taaperomuskari on tarkoitettu jo käveleville 1-2 vuotiaille lapsille oman aikuisen kanssa. TAAPEROMUKSARIIN VOIT TULLA YHDESSÄ TAAPERON JA VAUVASISARUKSEN KANSSA!

Perhemuskari kokoaa koko perheen laulamaan ja musisoimaan. Perhemuskariin sisältyy musisoinnin päätteeksi pieni yhteinen  iltapalahetki.

Muskarit kokoontuvat Kontiopuiston seurakuntakodilla, Kaarnatie 4.

Muskarit ovat maksuttomia eikä niihin ole ennakkoilmoittautumista.

Muskarin ohjaajana toimii lastenohjaaja Eija Saarinen ja perhemuskarissa myös lastenohjaaja Heli Mäkynen.

Muskarin kokoontumiset toimintakaudella 2020-21 alkavat 17.8. alkaen

Kokoontumisajat ilmoitetaan heinäkuussa 2020

Muskari kokoontuu Kontiopuiston seurakuntakodilla, Kaarnatie 1

Kokoontumisjat 2019-20:

Vauvamuskari ke klo 10-10.30

Taaperomuskari ke klo 11-11.30

Perhemuskari to klo 17.30-19

Pieni lapsi soittaa pianoa
Muskarilainen musisoi
Mummo-nukke istuu keinussa Mummo musioi facebookissa Pieksämäen seurakunta Lapset ja perheet
Mummo musioi Pieksämäen seurakunnan Lapset ja perheet facebook sivulla