Koululaisten leirit ja retket

Kesä 2018

Ahvenanmaan pyöräleiri

13.-20.06.2018 Ahvenanmaalla

Retki on tarkoitettu 11-15 vuotiaille. Jos olet tätä iäkkäämpi, kysy ja juttele... Matkan aikana majoitus teltoissa leirintä-alueilla. Tarvitset polkupyörän, jossa on tarakka; pyörälaukut, makuupussin ja -alustan. Teltat, retkiruuat ja retkikeittimet tulevat seurakunnalta.
Matka alkaa siirtymisellä Turun seudulle, josta väki laivataan Ahvenanmaalle. Pyöräilyä päivittän 25-55 km ( helppo nakki ! ) halki suloisen ja aurinkoisen Ahvenanmaan. Taffelin tehtaat, Kastelholman keskiaikainen linna, saariston maisemat ja hienot hiekkarannat merenlahdissa.
Retken hinta 200,-. Sisältää 8 vuorokauden retken: matkat, ohjelmat, ruuat, majoitukset. Ilmoittautuminen on päättynyt.
Mukana matkalla Ilmo ja Sari. Tiedustelut Ilmo Häkkinen.

RETKI TÄYNNÄ 27.5.2018 Linnanmäelle ma 25.6

Hinta  25€, sisältää bussimatkat/hlö Helsinkiin ja takaisin + jonkinnäköisen ABC:n seisovan pöydän ruuan menomatkalla. Rannekkeen jokainen ostaa itse. Viimeinen ilmoittautuminen ma 4.6.2018.

Ilmakuva Nuuvinniemestä keväällä
Ilmakuva seurakunnan leirikeskuksesta Nuuvinniemestä.
Pyöräleiriläiset satamassa
Vuoden 2016 Ahvenanmaan pyöräleiriläiset saaristolauttojen satamassa. Tervetuloa mukaan vuonna 2018 !