Leirien hinnat ovat muuttuneet. Vuoden 2023 alusta yhden yön leiri on 20€ ja kahden yön leiri 25€.  Lisätietoja kunkin leirin kohdalla.

LEIRIT NUUVINNIEMEN LEIRIKESKUKSESSA :


KESÄLLÄ KESÄLLÄ ::::

7-9 v lasten kesäleiri NuuvissaLinkki avautuu uudessa välilehdessä
3.-4.6.2024
Hinta 20€. Viim ilm. 20.5.

 

 

 

18.5.2024  Perheretki Tykkimäkeen.
Retki on perheille, ja/tai yli 9v koululaisille. Matka ilmainen, ostat vain tarvittavat liput netistä ja varaat ruokailuun rahaa. Sisäänpääsy ilmainen, jos et osta laiteranneketta.
Ilmoittautuneille lisätietoja aikatauluista.

 

Viim. ilm. 7.5.

 

Polkupyöräretki Ahvenanmaalle
25.6.-1.7.2024

11-15v nuorille.  Retken hinta 200€.

Viim. ilm. 3.5.2024. Ryhmän koko 7-16 nuorta. Bussilla, laivalla, ja saaristolautoilla Maarianhaminaan ja takaisin. Matkaa tehdään polkupyörällä, yöt vietetään leirintäalueilla teltoissa. Kokeneena ohjaajana Ilmo. Mukana myös tähdet Sari ja Suvi.
Ju-u, det är kiva det.
Lisätiedustelut Ilmo Häkkinen

------------------------------------------------

Leirien hinta Nuuvissa kahden yön leiristä 25€ ja yhden yön leiristä 20€. Leirimaksu maksetaan leirille tullessa.
Retkimaksut suoritetaan linja-autossa. Arvokkaammat retket (Suurleiri, Ahvenanmaa tms.) laskutetaan etukäteen. Seurakunnalla on käytössä kortinlukija, suosittelemme kortimaksua. Käteinen käy myös totta kai.

RUOKA-AINEALLERGIOISTA NOUDATAMME KOULUN KÄYTÄNTÖÄ. TERVEYDENHOITAJAN TAI LÄÄKÄRIN TODISTUS ALLERGIOISTA.  Todistus on toimitettava viimeistään viikkoa ennen leirin alkua. Laktoosittomasta ruuasta/ juomasta ei tarvitse toimittaa todistusta. Esim. maidoton, munaton, keliakia vaativat jo todistuksen ruokailun järjestämistä varten. Lisätietoja Ilmo Häkkinen (etunimi.sukunimi@evl.fi)

GoCart riemua leirillä
GoCart riemua leirillä
Ahvenanmaan polkupyöräretken huumaa.
Ahvenanmaan polkupyöräretken huumaa.