Koululaisten leirit  Nuuvinniemen leirikeskuksessa

KEVÄÄN 2020 LEIRIT:

Korona-tautitilanteen vuoksi, ja THL:n sekä Kirkkohallituksen ohjeiden johdosta Pieksämäen seurakunnan ryhmätoiminta on tauolla. Toiminnan rajoittaminen on nyt ajalle 13.3.-5.4.2020. Kaikki kerhot ja leirit on peruutettu tällä ajalla. Seuraava harkinta tilanteesta on 31.3., ja siinä retkeaa tilanteen mukaan huhti-toukokuun leiritilanne.

20.-22.3.20 5-6lk leiri Nuuvissa PERUUTETTU

2.-3.5.20 poikaleiri Salvosella tai Nuuvissa 3-6 lk pojille. VIIMEINEN ILMOITTAUTUMINEN 22.4.20

22.-24.5.20 1-2lk leiri Nuuvissa VIIMEINEN ILMOITTAUTUMINEN SU 3.5.20

AHVENANMAAN PYÖRÄLEIRI 23-30.6.2020 Ilmoittautuminen.
Retki maksaa 200 euroa, ja retkeläinen tarvitsee oman polkupyörän, pyörälaukut, polkupyöräkypärän, makuupussin ja -alustan.
Matka sisältää bussikyydin Kustaviin, lauttakyydit pääsaarelle Ahvenanmaalle, telttamajoitukset, ruuat, ohjelman, opastukset, laivamatkan Maarianhaminasta Turkuun ja bussikyydin Turusta Pieksämäelle. Mukana kokeneet retkenhojtajat: Ilmo "Ikifillaristi" Häkkinen ja Sari "Sykkeli" VIrtanen.
Ilmoittautuneille toukokuussa tiedotustilaisuus, jossa tarkat ohjeet ja tiedot.Pyöräleiri on tarkoitettu 12-14 vuotiaille.

LEIRIEN HINNAT KAHDEN YÖN LEIRISTÄ 20€ JA YHDEN YÖN LEIRISTÄ 15€. MAKSETAAN LEIRILLE TULTAESSA. Retkimaksu suoritetaan linja-autossa. Seurakunnalla on käytössä kortinlukija, suosittelemme kortimaksua. Käteinen käy myös totta kai.

RUOKA-AINEALLERGIOISTA NOUDATAMME KOULUN KÄYTÄNTÖÄ. TERVEYDENHOITAJAN TAI LÄÄKÄRIN TODISTUS ALLERGIOISTA.  Todistus on toimitettava viimeistään viikkoa ennen leirin alkua. Laktoosittomasta ruuasta/ juomasta ei tarvitse toimittaa todistusta. Esim. maidoton, munaton, keliakia vaativat jo todistuksen ruokailun järjestämistä varten. Lisätietoja Sari Santtu Virtanen sari.virtanen@evl.fi tai Ilmo Häkkinen ilmo.hakkinen@evl.fi

Ilmakuva Nuuvinniemestä keväällä
Ilmakuva seurakunnan leirikeskuksesta Nuuvinniemestä.
Ahvenanmaalainen kirkko, pyöräleiri.
Ahvenanmaan pyöräleiri, kesäkuu 2018. Hammarlandin kirkko. Seuraavan kerran pyöräillään v.2020.