Koululaisten leirit  Nuuvinniemen leirikeskuksessa

KEVÄÄN 2020 LEIRIT:

Korona-tautitilanteen vuoksi, ja THL:n sekä Kirkkohallituksen ohjeiden johdosta Pieksämäen seurakunnan ryhmätoiminta on tauolla. Toiminnan rajoittaminen on nyt ajalle 13.3.-5.4.2020. Kaikki kerhot ja leirit on peruutettu tällä ajalla. Seuraava harkinta tilanteesta on 31.3., ja siinä retkeaa tilanteen mukaan huhti-toukokuun leiritilanne.

23.-24.7. 2020 Leiri Nuuvissa 3-6 lk tytöille ja pojille.
Ilmoittautuminen 16.7. mennssä. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.
Nyt kesän riemut ja tohinat, tervetuloa koronavapaaseen actioniin !
Ilmo Häkkinen ja Mariliisa Sinevaara

LEIRIEN HINNAT KAHDEN YÖN LEIRISTÄ 20€ JA YHDEN YÖN LEIRISTÄ 15€. MAKSETAAN LEIRILLE TULTAESSA. Retkimaksu suoritetaan linja-autossa. Seurakunnalla on käytössä kortinlukija, suosittelemme kortimaksua. Käteinen käy myös totta kai.

RUOKA-AINEALLERGIOISTA NOUDATAMME KOULUN KÄYTÄNTÖÄ. TERVEYDENHOITAJAN TAI LÄÄKÄRIN TODISTUS ALLERGIOISTA.  Todistus on toimitettava viimeistään viikkoa ennen leirin alkua. Laktoosittomasta ruuasta/ juomasta ei tarvitse toimittaa todistusta. Esim. maidoton, munaton, keliakia vaativat jo todistuksen ruokailun järjestämistä varten. Lisätietoja Sari Santtu Virtanen sari.virtanen@evl.fi tai Ilmo Häkkinen ilmo.hakkinen@evl.fi

Ilmakuva Nuuvinniemestä keväällä
Ilmakuva seurakunnan leirikeskuksesta Nuuvinniemestä.
Ahvenanmaalainen kirkko, pyöräleiri.
Ahvenanmaan pyöräleiri, kesäkuu 2018. Hammarlandin kirkko. Seuraavan kerran pyöräillään v.2020.