esiintymislava valmiina ohjelmaa varten
Päiväkerho 70v. Kaiken kansan kekkerit Veturitorilla

Tulevia tapahtumia lapsille ja perheille

1.12. klo 10 Perheiden ja päiväkerhon juhlapäivä Uudella kirkolla

- perhemessu, lounas, liikuntaseikkailu ja yhteisötaideteoksen tekeminen

16.12. klo 18 LASTEN KAUNEIMMAT JOULULAULUT, Uusi kirkko

LASTEN JOULUKIRKOT

16.12. klo 9.30 Uusi kirkko

17.12. klo 9.30 Jäppilä

17.12. klo 10 Uusi kirkko

18.12. klo 9.30 Kanttila

19.12. klo 10 Virtasalmi

Lapset ja perheet

Varhaiskasvatuksen syyskausi huipentuu Adventin perhemessuun ja joulun juhliin!

Lapsille sekä heidän vanhemmilleen, isovanhemmilleen ja hoitajilleen on tarjolla monenlaisia kerhoja. Niiden lisäksi toimii pyhäkouluja ja järjestetään erilaisia perhetapahtumia ja retkiä. Kaikki kerhot ovat maksuttomia.

Nuorimmat seurakuntalaiset voivat osallistua toimintaan yhdessä vanhempiensa tai hoitajiensa kanssa. Varttuneemmat lapset voivat osallistua itsenäisesti kerhoihin ja pyhäkouluihin.

Seuraa ja tykkää:

Pieksämäen seurakunnan kotisivujen lisäksi Pikkulapsiperheiden tapahtumia ja kuulumisia voit seurata facebookissa Pieksämäen seurakunnan lapsi- ja perhetyön sekä Pieksämäen seurakunnan sivuilta. Instagramissa viestitellään kirkonmaelta-profiilissa.

Pieksämäen lehdessä tiedotamme n. kerran kuukaudessa: 8.8., 12.9., 10.10., 7.11. ja 5.12.. Pieksämäen Paikallisessa sekä Länsi-Savossa "kirkolliset ilmoitukset" ilmestyvät viikottain.

Tapahtumakalenterista näet ajankohtaiset kerhot ja tapahtumat!