Lapset ja perheet

"Katso, kuinka leskenlehti puskee mullan alta. Kuule, kuinka kiurun laulu kaikuu korkelta.

Kuule, kuinka kesätuuli lehtipuita soittaa. Katso, kuinka järvenpintaa sorsanpoika koittaa." LV164

Katsellaan, kuunnellaan, haistellaan ja maistellaan luonnon ihanuutta.

Nautitaan, iloitaan, leikitään ja puuhataan monenlaista - onha kesä!

Varhaiskasvatuksen toiminta on kesätauolla. Kiitos kuluneesta toimintakaudesta ja hyvää siunattua kesää!

Tavataan seuraavan kerran ke 7.8. Nuuvinniemessä perheiden takkaillassa klo 17-20. Tervetuloa uimaan, saunomaan ja nuotiolle!

Säännöllinen viikkotoiminta jatkuu taas 15.8. Seuraa viestintää. Sopivasti kiinnostavaa uutta toimintaa ja paljon entistä hyvää kerhotoimintaa on tulossa. :)

Voit jo merkitä kalenteriin keskiviikkoisen Iltaperhekerhon Siilin päiväkerholla ja Perheiden perjantain Uudella kirkolla.

Lapsille sekä heidän vanhemmilleen, isovanhemmilleen ja hoitajilleen on tarjolla monenlaisia kerhoja. Niiden lisäksi toimii pyhäkouluja ja järjestetään erilaisia perhetapahtumia. Kaikki kerhot ovat maksuttomia.

Nuorimmat seurakuntalaiset voivat osallistua toimintaan yhdessä vanhempiensa tai hoitajiensa kanssa. Varttuneemmat lapset voivat osallistua itsenäisesti kerhoihin ja pyhäkouluihin.

Tapahtumakalenterista näet ajankohtaiset kerhot ja tapahtumat!