Lapset ja perheet

KERHOJEN SYYSTOIMINTAKAUSI KÄYNISTYY 16.8. Tervetuloa mukaan!

Tervetuloa Perhekerhoihin!

Lapsille sekä heidän vanhemmilleen, isovanhemmilleen ja hoitajilleen on tarjolla monenlaisia kerhoja. Niiden lisäksi toimii pyhäkouluja ja järjestetään erilaisia perhetapahtumia ja retkiä. Kaikki kerhot ovat maksuttomia.

Nuorimmat seurakuntalaiset voivat osallistua toimintaan yhdessä vanhempiensa tai hoitajiensa kanssa. Varttuneemmat lapset voivat osallistua itsenäisesti kerhoihin ja pyhäkouluihin.

Seurakunnassa toimii Lapsikuoro Valo.   Täältä voit tutustua kuoroon!

Seuraa ja tykkää:

Pieksämäen seurakunnan kotisivujen lisäksi Pikkulapsiperheiden tapahtumia ja kuulumisia voit seurata facebookissa Pieksämäen seurakunnan lapsi- ja perhetyön sekä Pieksämäen seurakunnan sivuilta. Instagramissa viestitellään kirkonmaelta-profiilissa.

Pieksämäen lehdessä, Pieksämäen Paikallisessa sekä Länsi-Savossa "kirkolliset ilmoitukset" ilmestyvät viikottain.

Tapahtumakalenterista näet ajankohtaiset kerhot ja tapahtumat!

Sinitaivas ja järvi taustana, tekstinä perheiden takkailta ma 2.8. klo 16-20 nuuvissa. Omat makkarat mukaan.