lapset lukemassa kirjaston punaisella sohvalla
Päiväkerholaiset kirjastovierailulla

Tiedote

Varhaiskasvatuksen kesätoiminta

Suomen valtioneuvoston tekemät päätökset koronaepidemian rajoitustoimien purkamiseksi ja kirkon antamat ohjeistukset mahdollistavat seurakunnan varhaiskasvatuksen kesätoiminnan toteuttamisen. Toiminta aloitetaan vaiheittain kokoontumisten henkilörajoitukset sekä hygienia- ja turvallisuusohjeet huomioiden ja niitä noudattaen. Kokoava toiminta sisältää aina riskin koronaviruksen leviämiseen. Tämä hetkisen tiedon mukaan alueella ei ole uusia koronavirustartuntoja. Ohjeistuksia ja tietoa epidemiatilanteesta seurataan jatkuvasti ja toiminta perutaan tarvittaessa.

Toiminta käynnistetään ulkona kokoontuvilla Lasten Pihakerhoilla 14.5. alkaen. Kerhoon otetaan kerrallaan n. 4 lasta ja kerhopaikka on varattava etukäteen. Kerhoon tullaan terveenä!

Kesäkerhotoiminta 3-8-vuotiaille lapsille sekä Perheiden tapahtumat alkavat 1.6. Kesäkerhoihin on ilmoittatuminen. Kesäkerhoryhmiin otetaan 6-8 lasta. https.//www.pieksamaenseurakunta.fi/tule-mukaan/ilmoittaudu-mukaan

Perheiden tapahtumat järjestetään ensisijaisesti ulkotiloissa.

Yhdessäoloa jo kaivaatan - tehdään se turvallisesti!

Lapset ja perheet

KESÄKERHOT 3-8-VUOTIAILLE LAPSILLE KOKOONTUVAT 1.-12.6.  Ilmoittautuminen kotisivuilla on vielä avoinna.

Kontiopuistossa ma ja ti klo 13-16  4-8v.

Siilin päiväkerholla, Jäniksen polku 4  ti ja to klo 9-12 4-8v.

Kysy lisää varhaiskasvatuksen ohjaaja Kaija Puustinen 0503819639

Lapsille sekä heidän vanhemmilleen, isovanhemmilleen ja hoitajilleen on tarjolla monenlaisia kerhoja. Niiden lisäksi toimii pyhäkouluja ja järjestetään erilaisia perhetapahtumia ja retkiä. Kaikki kerhot ovat maksuttomia.

Nuorimmat seurakuntalaiset voivat osallistua toimintaan yhdessä vanhempiensa tai hoitajiensa kanssa. Varttuneemmat lapset voivat osallistua itsenäisesti kerhoihin ja pyhäkouluihin.

Seuraa ja tykkää:

Pieksämäen seurakunnan kotisivujen lisäksi Pikkulapsiperheiden tapahtumia ja kuulumisia voit seurata facebookissa Pieksämäen seurakunnan lapsi- ja perhetyön sekä Pieksämäen seurakunnan sivuilta. Instagramissa viestitellään kirkonmaelta-profiilissa.

Pieksämäen lehdessä, Pieksämäen Paikallisessa sekä Länsi-Savossa "kirkolliset ilmoitukset" ilmestyvät viikottain.

Tapahtumakalenterista näet ajankohtaiset kerhot ja tapahtumat!

Lapsia istuu punaisella pyöreällä sohvalla lukemassa. Teksti tervetuloa päiväkerhoon! Ilmoittaudu nyt!
Päiväkerhoon syksylle 2020 ilmoittautuminen on nyt