Lapset ja perheet

Lapsi Arkki jatkuu! Lapsi Arkki on juuri sinulle, joka pyörität perheen arkea yksin. Voit jättää lapsen hoitoon ja viettää hetken omaa aikaa. Syksyn ensimmäinen Lapsi Arkki ilta ma 10.9. klo 17-19 Perheiden talolla. Tervetuloa entiset ja uudet perheet!

Iskän ja papan kanssa kerho jatkuu! Kokoontumiset torstaisin 13.9., 18.10., 15.11. klo 17.30-19 uuden kirkon alahallissa. Tervetuloa lapset iskän, papan, kummin, sedän....kanssa toiminnalliseen kerhoon!

Syyskauden 2018 toiminta käynnistyy viikolla 34 ma 20.8. alkaen. Tervetuloa mukaan!

Lapsille sekä heidän vanhemmilleen, isovanhemmilleen ja hoitajilleen on tarjolla monenlaisia kerhoja. Niiden lisäksi toimii pyhäkouluja ja järjestetään erilaisia perhetapahtumia. Kaikki kerhot ovat maksuttomia.

Nuorimmat seurakuntalaiset voivat osallistua toimintaan yhdessä vanhempiensa tai hoitajiensa kanssa. Varttuneemmat lapset voivat osallistua itsenäisesti kerhoihin ja pyhäkouluihin.

Uutta syksyllä 2018:

Siilin päiväkerho, Jäniksenpolku 4, Naarajärvi - kaksi päiväkerhoryhmää ja perhekerho

Vauvamuskari keskiviikkoisin klo 10.30-11 Kontiopuiston seurakuntakodilla, Kaarnatie 1

Tule mukaan ja löydä oma paikkasi!

Tapahtumakalenterista näet ajankohtaiset kerhot ja tapahtumat!