Ikäihmiset

HUOM! Koronatilanteesta johtuen osa ikäihmisten kerhoista on tauolla.

Diakoninen vanhustyö etsii vanhuksia, joita muu apu ei tavoita. Diakoniatyöntekijät tukevat vanhuksia mm. kriisitilanteissa, yksinäisyydessä ja hengellisessä kaipuussa.

Kokonaisvaltaista tukea

Ikäihmisiä käydään tapaamassa kodeissa sekä laitoksissa. Tavoitteena on tarjota vanheneville ihmisille kokonaisvaltaista tukea sekä mahdollisuutta seurakuntayhteyteen ja vuorovaikutukseen toisten kanssa. Eri puolilla kaupunkia kokoontuu seurakunnan järjestämiä kerhoja ikäihmisille.

Avoimien ovien toimintaa tarjoavat:

Ystäväntupa Naarajärvellä (Seunalantie 6 C)

Huiluupaekka Virtasalmella (Virtasalmen seurakuntakoti, Kirkkopolku 8)

Pilkettä päivään Jäppilässä (Seurakuntatalo, Kirkkotie 11 B)

Korttelikerho Jäppilässä (Palvelukeskus Peltokartano, Heikinlammentie 4)

Kylätalokerhot Haapakoskella (Haapakoskentie 474) ja Paltasella (Syrjätie 1)

Tuunauspaja, Matalan kynnyksen korttipaja ja korttelikerho kantakaupungissa (Uuden kirkon seurakuntakeskus, Keskuskatu 27-31)

Korttelikerho Kontiopuiston alueen ikäihmisille (Kontiopuiston seurakuntakoti, Kaarnatie 1)

Diakonia-, seurakunta- ja lähetyspiirejä toimii kylillä.

Nämä ovat paikkoja juuri sinulle!  Voit tulla nauttimaan ohjelmatuokioista ja tarjoilusta sekä halutessasi osallistua toiminnan järjestämiseen.

Tarkista kokoontumisajat ja lisätiedot tapahtumakalenterista. Kerhoista ja piireistä ym. ilmoitetaan näillä nettisivuilla ja kirkollisissa lehti-ilmoituksissa.

Vanhuksen ja nuoren kädet.