Jäppilän kirkkopiirin viikoittainen toiminta

Seurakuntalaisten aktiivisuus ja vastuunkanto mahdollistavat laajamuotoisen toiminnan. Monipuoliseen toimintaan tarvitaan monenlaisia osaajia, innostajia ja kannustajia. Uudet ideat ja uudet toimijat ovat aina tervetulleita rikastuttamaan kirkkopiirin ja siten koko seurakunnan toimintaa.

Viikottaista toimintaa seurakuntatalolla:

MAANANTAINA:

- Raamattu- ja rukouspiiri klo 18.30

TIISTAINA:

- Perhekerho ja kirpputori klo 9-11

Joka toinen (pariton) viikko perhekerho on perhekahvila, yhteistyössä MLL:n Jäppilän yhdistyksen kanssa!

KESKIVIIKKONA:

- Pilkettä päivään ja kirpputori joka toinen viikko klo 9.30−12

- Hyvän tuulen tori ja kirpputori kerran kuukaudessa klo 9.30-12

TORSTAINA:

- Miesten piiri joka toinen viikko klo 18.30

PERJANTAINA:

- Korttelikerho Palvelukeskus Peltokartanossa joka toinen perjantai klo 9

SUNNUNTAINA:

- Jumalanpalvelus klo 10

Toiminnan vastuuhenkilöt näet täältä.

Seurakuntatalossa toimii seurakunnan perhekerho ja päiväkerho sekä diakonian vastaanottopäivystys.

Seurakuntatalolla kokoontuu aikuisia, lapsia ja perheitä erilaisiin tapahtumiin, vaikkapa kevätkeikaukseen, perhekahvilaan, pyhäkouluun tai omaishoitajien kerhoon.

Kodeissa järjestetään pitkin vuotta seurakunta- ja lähetyspiirejä sekä seuroja.

Ajankohtaiset kokoontumiset näet kirkollisista ilmoituksista sekä tapahtumakalenterista.

Diakoniatyöntekijä on tavattavissa seurakuntatalolla ajanvarauksella.

yht. Katariina Saks, p. 044 737 2234.

Diakonin kanssa voi tulla keskustelemaan uskoon ja elämään liittyvistä asioista, hakea mm. taloudellista apua diakonisin perustein. Kotikäynneistä sovitaan erikseen.