Jäppilän kirkkopiirin viikoittainen toiminta

Seurakuntalaisten aktiivisuus ja vastuunkanto mahdollistavat laajamuotoisen toiminnan. Monipuoliseen toimintaan tarvitaan monenlaisia osaajia, innostajia ja kannustajia. Uudet ideat ja uudet toimijat ovat aina tervetulleita rikastuttamaan kirkkopiirin ja siten koko seurakunnan toimintaa.

Viikottaista toimintaa seurakuntatalolla:

MAANANTAINA:

- Raamattu- ja rukouspiiri klo 18.30

- Korttelikerho Palvelukeskus Peltokartanossa joka toinen maanantai klo 12.30

TIISTAINA:

- Perhekerho klo 9.30-11.30 joka toinen viikko perhekerho on perhekahvila, yhteistyössä MLL:n Jäppilän yhdistyksen kanssa!

KESKIVIIKKONA:

- Pilkettä päivään ja kirpputori joka toinen viikko klo 9.30−11.30

- Hyvän tuulen tori ja kirpputori kerran kuukaudessa klo 9.30-11.30

TORSTAINA:

- Miesten piiri joka toinen viikko klo 18.30

PERJANTAINA:

- Lähetyspiiri Kylväjä kokoontuu kodeissa klo 12, seuraa "kirkollisia ilmoituksia"

SUNNUNTAINA:

- Jumalanpalvelus kirkossa joka toinen viikko klo 13

Toiminnan vastuuhenkilöt näet täältä.

Seurakuntatalolla kokoontuu aikuisia, lapsia ja perheitä mm. erilaisiin tapahtumiin, perhekahvilaan tai omaishoitajien kerhoon.

Kodeissa järjestetään pitkin vuotta seurakunta- ja lähetyspiirejä.

Ajankohtaiset kokoontumiset näet kirkollisista ilmoituksista sekä tapahtumakalenterista.

Diakoniatyöntekijä Katariina Saks (p. 044 737 2234) on tavattavissa Jäppilässä ajanvarauksella.

Diakonin kanssa voi tulla keskustelemaan uskoon ja elämään liittyvistä asioista, hakea mm. taloudellista apua diakonisin perustein. Kotikäynneistä sovitaan erikseen.