Jäppilän kirkkopiirin viikoittainen toiminta

Seurakuntalaisten aktiivisuus ja vastuunkanto mahdollistavat laajamuotoisen toiminnan. Monipuoliseen toimintaan tarvitaan monenlaisia osaajia, innostajia ja kannustajia. Uudet ideat ja uudet toimijat ovat aina tervetulleita rikastuttamaan kirkkopiirin ja siten koko seurakunnan toimintaa.

Viikottaista toimintaa :

MAANANTAINA:

- Raamattu- ja rukouspiiri klo 18 Jäppilätalolla

TIISTAINA:

- Perhekerho klo 9.30-11.30  Jäppilän kirkossa

KESKIVIIKKONA:

- Pilkettä päivään ja kirpputori joka toinen viikko klo 9.30−11.30 Jäppilän kirkossa

- Hyvän tuulen tori ja kirpputori kerran kuukaudessa klo 9.30-11.30 Jäppilän kirkossa

TORSTAINA:

- Miesten piiri joka toinen viikko klo 18 Jäppilätalolla

PERJANTAINA:

- Lähetyspiiri Kylväjä kokoontuu kodeissa klo 12, seuraa "kirkollisia ilmoituksia"

SUNNUNTAINA:

- Jumalanpalvelus kirkossa joka toinen viikko klo 13

Toiminnan vastuuhenkilöt näet täältä.

Seurakuntatalolla kokoontuu aikuisia, lapsia ja perheitä mm. erilaisiin tapahtumiin, perhekahvilaan tai omaishoitajien kerhoon.

Kodeissa järjestetään pitkin vuotta seurakunta- ja lähetyspiirejä.

Ajankohtaiset kokoontumiset näet kirkollisista ilmoituksista sekä tapahtumakalenterista.

Diakoniatyöntekijä Hanna Kytölä p.050 558 0203 on tavattavissa Jäppilässä ajanvarauksella.

Diakonin kanssa voi tulla keskustelemaan uskoon ja elämään liittyvistä asioista, hakea mm. taloudellista apua diakonisin perustein. Kotikäynneistä sovitaan erikseen.

Jäppilän kirkkopiirin piiripappi Jukka Erkkilä p.050 401 7118,  jukka.erkkila@evl.fi