Kontiopuiston seurakuntakoti

Kaarnatie 1 , 76120 Pieksämäki

Kontiopuiston seurakuntakoti Vuonna 1975 valmistunut seurakuntakoti sijaitsee lähellä Kontiopuiston koulua ja Etelä-Savon ammattiopistoa, Esedua. Rakennuksen suunnittelijana toimi Heikki Korppi-Tommola.

Seurakuntakoti palvelee seurakuntalaisia erilaisissa kerhoissa ja tilaisuuksissa. Vuonna 2005 remontoitu seurakuntasali ja kerhotilat luovat viihtyisät puitteet toiminnalle sekä diakoniatyöntekijän vastaanotolle.

Kynnyksiä, mutta E-WC hälytyksellä ja säädettävillä käsituilla.

Kaarnatie 1, 76120 Pieksämäki

PERUTTU Vauvamuskari

Vauvamuskari on vauvan ja vanhemman yhteinen laululeikki- ja lorutteluhetki. Muskari on tärkeää yhdessäoloa, hyvä ja hauska hetki vauvan ja vanhemman välillä. "Täällä lauletaan, leikitään ja soitetaan. Täällä oottaa kaveri. Paikkaa tämä on muskari!"

Kaarnatie 1, 76120 Pieksämäki

PERUTTU Taaperomuskari

Taaperomuskari on n. 1-2v. taaperoiden ja vanhempien yhteinen laululeikki- ja lorutteluhetki. Taaperoiden vauvasisarukset ovat myös tervetulleita mukaan! Muskarissa tärkeintä on yhdessäolo, hyvä ja hauska hetki lapsen ja aikuisen välillä. "Tänne tullaan leikkimään, laulamaan ja soittamaan. Täällä oottaa kaveri. Paikka tää on muskari."