Kontiopuiston seurakuntakoti

Kaarnatie 1 , 76120 Pieksämäki

Kontiopuiston seurakuntakoti Vuonna 1975 valmistunut seurakuntakoti sijaitsee lähellä Kontiopuiston koulua ja Etelä-Savon ammattiopistoa, Esedua. Rakennuksen suunnittelijana toimi Heikki Korppi-Tommola.

Seurakuntakoti palvelee seurakuntalaisia erilaisissa kerhoissa ja tilaisuuksissa. Vuonna 2005 remontoitu seurakuntasali ja kerhotilat luovat viihtyisät puitteet toiminnalle sekä diakoniatyöntekijän vastaanotolle.

Kynnyksiä, mutta E-WC hälytyksellä ja säädettävillä käsituilla.

Kaarnatie 1, 76120 Pieksämäki

Perhekerho

Perhekerho kokoontuu keskiviikkoisin Kontiopuiston seurakuntalolla, Kaarnatie 1. Perhekerho on kaikille avoin pikkulapsiperheiden kohtaamispaikka. Perhekerhoon voit tulla jo vauvan kanssa.

Kaarnatie 1, 76120 Pieksämäki

Perhekerho