Kontiopuiston seurakuntakoti

Kaarnatie 1 , 76120 Pieksämäki

Kontiopuiston seurakuntakoti Vuonna 1975 valmistunut seurakuntakoti sijaitsee lähellä Kontiopuiston koulua ja Etelä-Savon ammattiopistoa, Esedua. Rakennuksen suunnittelijana toimi Heikki Korppi-Tommola.

Seurakuntakoti palvelee seurakuntalaisia erilaisissa kerhoissa ja tilaisuuksissa. Vuonna 2005 remontoitu seurakuntasali ja kerhotilat luovat viihtyisät puitteet toiminnalle sekä diakoniatyöntekijän vastaanotolle.

Kynnyksiä, mutta E-WC hälytyksellä ja säädettävillä käsituilla.

Perhemuskari

Perhemuskari on hyväntuulinen laulu- ja lorutteluhetki. Tässä musisoinnissa on tärkeintä aikuisen ja lapsen yhdessäolo ja yhteinen ilo. Perhemuskari on maksuton. Ohjaajina toimivat lastenohjaaja Eija Saarinen ja kanttori Valteri Tuomikoskai. Puolentunnin musisoinnin jälkeen yhteinen iltapalahetki.