Kontiopuiston seurakuntakoti

Kaarnatie 1, 76120 Pieksämäki

Kynnyksiä, mutta E-WC hälytyksellä ja säädettävillä käsituilla.
Vuonna 1975 valmistunut seurakuntakoti sijaitsee lähellä Kontiopuiston koulua ja Etelä-Savon ammattiopistoa, Esedua. Rakennuksen suunnittelijana toimi Heikki Korppi-Tommola.

Seurakuntakoti palvelee seurakuntalaisia erilaisissa kerhoissa ja tilaisuuksissa. Vuonna 2005 remontoitu seurakuntasali ja kerhotilat luovat viihtyisät puitteet toiminnalle sekä diakoniatyöntekijän vastaanotolle.

Esteetön kulku Esteetön kulku
Esteetön wc Esteetön wc
Pysäköinti Pysäköinti
wc wc

Perhemuskari

Perhemuskari on lasten ja vanhempien yhteinen loruttelu- ja lauleluhetki. Tärkeintä on hyvä yhdessäolo. Tässä muskarissa kaikki osaavat! Perhemuskari on kirkkomuskari! Yhteisen muskarihetken (n. 30min.) päätteeksi on iltapalatuokio. Muskarissa opitaan uusia ja muistellaan vanhoja tuttuja lauluja ja loruja. Perhemuskari on maksuton ja kaikille avoin ryhmä, johon ei ole ennakkoilmoittautumista. Muskarin ohjaajina toimivat lastenohjaajat Eija ja Suvi.