Ekavauva-ryhmä

Ryhmä on tarkoitettu ensimmäisen vauvansa saaneille TAI odottaville perheille. Ohjaajina ryhmässä toimivat seurakunnan koulutetut lastenohjaajat. Ryhmä toimii vertaisryhmänä ja luottamuksellisuuden periaatteella.

Ohjelma rakentuu ryhmäläisten toiveiden mukaan. Ohjelmassa  on ollut mm. kantoliinailua, opastusta vauvanruokien tekoon ja säilytykseen, infoa vauvauinnista, hieroja on kertonut niskan ja hartiaseudun omatoimisesta hoitamisesta sekä jumpasta vauvan kanssa. On laulettu, loruiltu ja leikitty ja yleensä  kerhokauden päätteeksi tehty yhteinen retki.

Ekavauva-ryhmän kokoontumiseen kuuluu myös yhteistä kuulumisten ja kokemusten vaihtoa sekä kahvittelua ja lyhyt hartaushetki.

Ekavauva-ryhmään mahtuu 10 vanhempaa vauvansa kanssa. Ryhmä on suljettu ryhmä ja täyttyy ilmoittautumisjärjestyksen mukaan.

EKAVAUVA-RYHMÄ KOKOONTUU TIISTAISIN  klo 13-14.30   Kontiopuiston seurakuntakodilla, Kaarnatie 1

Lippispäinen poikaa juoksee nurmella. Tekstinä syksyn toiminnot lapsille ja perheille.
Kuvissa itkevä ja hymyilevä vauva, Ekavauvaryhmä ensimmäisen lapsen saaneille ja odotaville perheille