Ekavauva-ryhmä

Ekavauva-ryhmään mahtuu 10 vanhempaa vauvansa kanssa. Ryhmä on suljettu ryhmä ja täyttyy ilmoittautumisjärjestyksen mukaan.

Ryhmä on tarkoitettu ensimmäisen vauvansa saaneille TAI odottaville perheille. Ohjaajina ryhmässä toimivat seurakunnan koulutetut lastenohjaajat. Ryhmä toimii vertaisryhmänä ja luottamuksellisuuden periaatteella.

Ohjelma rakentuu ryhmäläisten toiveiden mukaan. Ohjelmassa  on ollut mm. kantoliinailua, maatalousnaiset ovat opastaneet vauvaruokien tekoon ja säilytykseen, info vauvauinnista, hieroja on kertonut niskan ja hartiaseudun omatoimisesta hoitamisesta sekä jumpasta vauvan kanssa sekä on laulettu, loruiltu ja leikitty ja tehty myös yhteinen retki. Ekavauva-ryhmän kokoontumiseen kuuluu myös yhteistä kuulumisten ja kokemusten vaihtoa sekä kahvittelua ja lyhyt hartaushetki.

EKAVAUVA-RYHMÄ kokoontuu tiistaisin klo 13-14.30 Kontiopuiston seurakuntakodilla, Kaarnatie 1

Uusia perheitä mahtuu  mukaan kevätkaudella 2021. Tervetuloa!

Perheiden takkaillat jatkuvat maaliskuussa
kaksi vauvaa istuu lattialla, toisella lelu, toista itkettää - haluaisikohan saman lelun?
Yhdessä leikitään -välillä vähän itkettääkin