Perheretki Kuopion eläinpuistoon ja Vesileppikseen

Ole hyvä ja ilmoittaudu tällä lomakkeella. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia. Pieksämäen seurakunnan järjestämä perheretki Kuopion eläinpuistoon ja Vesileppikseen 12.6.2019. Matkalle lähdetään klo 9 Uudelta kirkolta ja palaamme klo 17 samaan paikkaan. Matkan hinta (sisältäen kuljetuksen ja sisäänpääsyt): alle 4 v. 5 € ja yli 4-vuotiaat sekä aikuiset 16 €. Mukaan mahtuu 50 henkilöä. Lisätietoja antavat: Marjo Niemi ja Merja Manninen. Sitovat ilmoittautumiset 15.5. mennessä.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.